Oczywiście, że mógł Cię w .... pocałować bez miernika, ale zanim następnym razem się postawisz przemyśl czy na pewno masz gaśnicę z ważną legalizacją i pełną apteczkę ;)
Młody chłopak w czarnym BMW... Zapłaciłeś frycowe :hihi:
Oczywiście, że mógł Cię w .... pocałować bez miernika, ale zanim następnym razem się postawisz przemyśl czy na pewno masz gaśnicę z ważną legalizacją i pełną apteczkę ;)
Młody chłopak w czarnym BMW... Zapłaciłeś frycowe :hihi:
tego to tylko na psach się dowiesz.Zamieszczone przez djB_M_W
Ja Ci mówię, że mogą jeśli masz boczne przody oklejone, bo prawo zabrania tego, a ktoś zaraz napisze, że muszą mieć miernik :).
Dla mnie wygląda to tak: oklejasz szyby folią -> tracisz homologację (czy tam atest) na szyby, czyli samochód nie spełnia określonych wymagań technicznych.
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...
hehe, no nigdy sie nie mieli do czego przyczepićZamieszczone przez tuczi77
![]()
gaśnice trzeba mieć, nie koniecznie zalegalizowaną- przynajmniej mandatu nie można dostać- przetestowane :P
i bądz tu mądry...Zamieszczone przez malet7
no dobra, przegląd da sie przeżyć bo 20zł dupy nie ma, ale co z mandatem który dostałem za prowadzenie niesprawnego auta ? Bo tam są widełki, od 50 do 200zł, dziś dostałem 50, ale nieprzyjemnie byłoby dostawać tyle albo więcej za każdym razem... :?Zamieszczone przez malet7
i tu chyba w tej sytuacji żeby dostać mandat powinni mieć ten miernik żeby mi wykazać że mam niesprawne auto ( szyby) ??? No to tak na logike, bo zabierają dowód z powodu niepewności, a nie ze stwierdzenia ?
dj ,a gdzie Ci ten dowód wzięli ? w Bytomiu ?
tak, przy skrzyżowaniu chrzanowskiego(?) z wrocławską...
Masakra , a mówiłęm Ci ostatnio ,że "tylko roletki kolego" :) przegląd już masz ?
jeszcze nie...Zamieszczone przez ELVIS
nie zerwe folii... :PZamieszczone przez ELVIS