Ogólnie rzecz biorąc, żadną filozofią jest postawić bokiem E38, także mnie nie powala :]Zamieszczone przez djB_M_W
Ogólnie rzecz biorąc, żadną filozofią jest postawić bokiem E38, także mnie nie powala :]Zamieszczone przez djB_M_W
Ciebie nie. ja mam przednionapędowe auto i tak nim nie zrobie, więc takie filmiki jak najbardziej mi się podobają. Co innego byś mówił gdybyś nie miał styczności z tylnonapędówkami ;)Zamieszczone przez ginspirations
też uważam że żadna filozofia, ale na uliczkach publicznych adrenalinka jest fajna :P
A potem " płacz " jak padnie skrzynia po takich szaleństwach .......
chyba trzymając ją na dwójce (tiptronic) nie męczy sie jakoś bardzo?
swietny filmik! :D
tez lubie czasami sie powyglupiac.pozdro :D :D
Jak dla mnie to rób co chcesz , poczekamy zobaczymy , a swoją drogą to straszna dziecinada to co robisz ale to " Twój cyrk Twoje małpy " , a szkoda bo auto masz świetne.........Zamieszczone przez djB_M_W
wisior, piszesz tak jakbym nie wiadomo co robił...![]()
Ok, Rozumiem Twoją opinie na mój temat i nie będe sie wdawał w dyskusje...
Różni ludzie różne opinie :)
pięknie idzie :D
Postawić auto bokiem- żaden problem, ale przejechać kilkanaście metrów po osiedlowej drodze bokiem- to jest coś :] bravo, widać panujesz nad gazem
Ja się tylko na wioskach odważyłem i pod marketem, niestety nie pomyślałem o filmikach, może następnym razem
Pewność na każdym kilometrze ...
wisior, to nie jest asfalt, skrzynia nie dostaje po tyłku - nie jest w zadne sposob przeciązana, bo niby jak, skoro koles dozuje gaz i nie rżnie go na maksymalnych obrotach(zreszta nie dałoby sie, bo biegi zmieniaja się przy pewnych obrotach same- o czym powinies wiedzieć)
tak jak na filmie jezdzic mozesz nie przekraczając 3.5 tys obr- bo nie ma takiej potrzeby więc jak skrzynia ma dostawać po garach?
per aspera ad astra