Panowie to nie jest dział „Sprzedam”. Takie rzeczy nie tu lub poprzez PW.
Panowie to nie jest dział „Sprzedam”. Takie rzeczy nie tu lub poprzez PW.
Pierwsza jak i druga część miażdży :]
Pewność na każdym kilometrze ...
ostatnie fotki na letnich...
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
oraz sklad garażu na tą zime :p
pozdrawiam :)
20-tka :] :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Jakbym szedł po ciemku wąską uliczką i bym ją zobaczył to bym się przestraszył :p Fajny bandyta !!
No niezła ta 3er...ale niestety...przy 7er wygląda i tak blado...chociaż to shadow hehe.W życiu bym nie zamienił 7 na 3.Pozdrawiam.Acha...a te lusterka podnoszone do góry wygladają dziwacznie,nigdy mi się to nie podobało...lepiej jak są składane.Ale to nie mi ma się podobać oczywiście...tylko Tobie ale i tak nie rozumiem jak można zamienic taką 7er na 3.Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
To jest autko zrobione ze smakiem... A powiedz mi czy te świecące się kierunki to zrobione w odpowiednim momencie zdjęcie czy "amerykańskie" postojówki? No i kwestia halogenów.. Jak włączyłeś je bez pozycyjnych?
Auto dopracowane a garaż.. Bez komentarza.. <zazdrosny>
kierunki świeca jako pozycyjne :) w trójce wystarczyło wyciągnąć postojówki i wtedy sie cornery zapaliły :) w 7er tak sie nie dało, pewnie kwestia LCM'a, w 7er był II a tu jest III
Pozdrawiam :)
Założyłem specjalnie temat : http://7er.pl/showthread.php/19861-Światła-dzienne-i-kierunki-US
Widzę że w 3er masz oba patenty więc może się wypowiesz?![]()