-
Zaawansowany Użytkownik
Panowie jak myślicie, przyciemniać podwójne szyby czy zdzierać folie z tylnej i dokupić roletke..?
http://allegro.pl/polka-tylna-z-role...415976056.html
tylko mnie zastanawia czy brak ciemnych szyb będzie pasował.....
Niby podwójne już same w sobie bajerancko wyglądają ale nie wiem jak to będzie na aucie...
-
Smerf Czepialski
Moim zdaniem (czyli jak ja bym zrobił gdybym miał taki dylemat):
Na podwójne szyby lekka folia i dodatkowo rolety. Dlaczego? Folia przyciemni auto na tyle, że nie będziesz wzbudzał sensacji wśród policji i dowód raczej będzie bezpieczny. Zatrzyma też promienie słoneczne i wnętrze nie będzie się tak nagrzewało. A jeśli będziesz potrzebował z tyłu więcej "cienia" to wtedy rozwijasz rolety.
-
Zaawansowany Użytkownik
Popieram Irka, że tak byłoby najlepiej, najwygodniej. Masz czarny samochód więc będzie pasować
-
Początkujący Użytkownik
Gratuluje Ślicznej buni :) Naprawde kawał dobrej roboty.
Pozdrawiam (...)
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 31-01-2011 o 13:46
Powód: Odpowiedzi znajdziesz na forum. Trzeba trochę poszukać ;)
-
Zaawansowany Użytkownik
prawde mowiac ta beemka dziadka na poczatku mi sie najbarziej podoba... Klasyk w pieknym kolorze fjord grau. Sam miałem taka z amerykanska tylnia klapa i przycielem troszke tablice od gory zeby ladniej wygladało..... Sa gdzies tu zdjecia mojej na forum :)

OO=[][]=OO
-
Zaawansowany Użytkownik
byłbym bardzo wdzięczny za fotki ; )
-
Zaawansowany Użytkownik
http://7er.pl/showthread.php/2477-Wi...t=tomek_mazury
No niestety tylko fotki z okresu jak ja kupiłem. Zdjęcia z poźniejszego okresu mam na laptopie w innym mieszkaniu a niestety narazie grypka doskwiera i nie moge Ci ich zaprezentowac... :(
Teraz z kolei żałuje ze ja sprzedałem.... Chciałbym odkupic ale niestety nie wiem gdzie jest... Chyba gdzies w zachodnio pomorskim bo dzwonilem do goscia do Ciechanowa gdzie ja spzedałem i mowi ze chyba Szczecin ale nie pamieta.

OO=[][]=OO
-
Zaawansowany Użytkownik

co myslicie ? :)
-
Maciej
Vip
Dla mnie rewelacja !
a uuuEsss byłby jeszcze lepszy !
Pewność na każdym kilometrze ...

-
Smerf Czepialski
Maciek, do USa to trzeba mieć lifta. Poza tym będzie za jasny do tego auta i do BH z przodu a te marchewki są niczego sobie ;) DJ, nie baw się w VT tylko zakładaj :]
Uprawnienia umieszczania postów