Tym pakietem da się dużo zrobić. Kwestia wiedzy i umiejętności.
Co do samego lapka, to odradzam go z racji dysku twardego. Nietypowe rozwiązanie z dyskami ZIF powoduje, problem z ew. rozbudową.
Lepiej pomyśleć o D630 lub Lenovo X200
Tym pakietem da się dużo zrobić. Kwestia wiedzy i umiejętności.
Co do samego lapka, to odradzam go z racji dysku twardego. Nietypowe rozwiązanie z dyskami ZIF powoduje, problem z ew. rozbudową.
Lepiej pomyśleć o D630 lub Lenovo X200
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Ten pakiet mam do kupienia za 150 e wiec wydaje mi się ze to taka w miarę dobra cena . Myślę żeby zakupić to wszystko i wertowac internet fora itp i uczyć się po mału wszystkiego co by mnie interesowało jestem za granicą a tu akurat koszmarne ceny samego podłączenia kompa aby sprawdzić same błędy . Dwa razy pojadę do warsztatu się podłączyć i mam kupiony ten zestaw . A ogólnie będę potrzebował tego bardziej do diagnozowania błędów u siebie do testów i później możliwe do kodowania lub rejestrowania aku, przepływki itp.
Mimo wszystko patrzyłbym rozwojowo.
Poszukaj sobie jakich pojemności są dyski ZIF.
Za chwilę, będziesz chciał zainstalować ISTA Rheingold, kilka innych programów i braknie miejsca, a z rozbudową ciężko
X200 bazuje już na nowszym procku(szyna 1066MHz, pamięć DDR3), do tego ma standardowe złącze SATA do dysku twardego, a więc da się rozbudować o coś mądrzejszego(w parze z SSHD seagete'a pracuje się przyzwoicie na takim sprzęcie)
Rozmiar ten sam. Stacje dokujące tanie(kupiłem taką za 19zł + wysył). Solidna obudowa. A razem z kablem i wysyłką z Polski, kupisz to w podobnej cenie.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms