Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: e38 740 BERLIN

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez pokolacji Zobacz posta
    Chlopaki ja nie wiem co tak bardzo Wam sie podoba.
    Mam dokładnie takie samo pytanie

To ogłoszenie wg mnie pokazuje tyle że nie każdy Niemiec ma zadbane ,piękne auto i nie wszystkie auta w DE są super

Dla mnie masakryczne auto i tyle w temacie
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740
    Nie wiem co wy chcecie od niej. Całkiem ładna. Z zewnątrz nie obdrapana (chociaz z tych zdjęć aż tak dużo wywnioskowac nie można), nie widać żeby zderzaki odpadały, - dokładna nawet jeśli nie oryginał to też nie odstaje nie widać żeby była przymocowana po taniości na kropelkę ;) w środku czysto, ładnie, fotele łamane, pompowane, pełna elektryka i roletki trójkątów no i 16:9. Cena tylko jak dla mnie trochę za duża - za 4 tysiaki byłaby niezła. Czasami mam wrażenie że większość osób tutuaj to dziadki po 50tce dla których 7er powinna być typowo dziadkowym autem - FULL SERIA... z wszechobecnym drewnem i na oryginalnych okropnych 16stkach ;p

P.S.
    No i wydech od katów a nie same końcówki!!
    Ostatnio edytowane przez NavidZ ; 16-04-2015 o 15:51

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW e38 M62B44
    Chłopaki co do wyglądu to to kwestia gustu. Gdyby była za te pieniądze w oryginale to też byłoby ok ale auto jest używane i nie ma się na to wpływu. Gdyby każdy tak wybrzydzał to najlepiej iść do Salonu po nówkę w individualu i po sprawie. Wygląd zawsze można zmienić. Generalnie zakładając tego posta czekałem na opinie co do kupna, czy ogłoszenie jest wiarygodne etc etc a nie czy się podoba czy sie nie podoba bo to prywatna sprawa. Siódemki jeszcze nie miałem i wole wiedzieć czy te dodatki są dobrze spasowane i na miejscu ...
    Pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65
    Cytat Zamieszczone przez MateuszR Zobacz posta
    Ladnie wyglada :) pamietaj ze teraz sprowadzajac samochod z niemiec musisz kupic czerwone tablice (ok 200 euro ) no chyba ze jedziesz z laweta :)
    Nie wiem skad wziales ta informacje ale jest nie prawdziwa. Zlikwidowali tylko na bramkach te punkty ale w miastach dzialaja normalnie i jest jak dotychczas. Musi byc wazny TUV i brief
    Ostatnio edytowane przez FAZI ; 17-04-2015 o 07:59

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E30, E38
    Cytat Zamieszczone przez NavidZ Zobacz posta
    Czasami mam wrażenie że większość osób tutuaj to dziadki po 50tce dla których 7er powinna być typowo dziadkowym autem - FULL SERIA... z wszechobecnym drewnem i na oryginalnych okropnych 16stkach ;p
    A ja mam wrażenie że E38 to dość skomplikowane auto i dam sobie głowę uciąć że nas tu na forum jest garstka ludzi którzy znają się na modelu tak jak serwis i mogą rozebrać go w nocy po imprezie, jest też druga garstka, która e38 zna mniej ale o samochodach ma pojęcie i nadrabia pedantyzmem w pracy i oglądaniem każdej śrubki 2 razy zanim się ją z powrotem wkręci.
    Niestety cała reszta lubi sobie przywalić felgi, pociąć wydechy usunąć katy i niekoniecznie zrobić to zgodnie ze sztuką, a za chwile się okaże że zderzak odpadł bo śrubki przerdzewiały, wydech ma dziurę bo ktoś nasmarkał migiem i nie był szczelny a w środku bajzel z elektryką bo ktoś zamarzył sobie system alarmowy z 4 syrenami odpalaniem z pilota i opiekaczem do lodów w komplecie :)

Wiem, że trochę koloryzuję, ale przekaz myślę zrozumiały, dlatego dalej wolę oryginała na paskudnych 16" który był serwisowany w ASO, a nawet jak w Aso nie był to podstawowe naprawy były robione w warsztacie który ani myślał brać się za udoskonalanie Monachium.

No ale, żeby nie było, nie przekreślam aut od pasjonatów ale uważam, że skoro ktoś nie może pochwalić się fakturami z BMW to powinien nadrobić pełną dokumentacją fotograficzną bo bądź co bądź własnej matce nie wierze jak mi dzwoni że auto dziwnie działa i mówi że tydzień temu olej zmieniała, a co dopiero jakiemuś sprzedającemu :P