https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Nie wiem co wy chcecie od niej. Całkiem ładna. Z zewnątrz nie obdrapana (chociaz z tych zdjęć aż tak dużo wywnioskowac nie można), nie widać żeby zderzaki odpadały, - dokładna nawet jeśli nie oryginał to też nie odstaje nie widać żeby była przymocowana po taniości na kropelkę ;) w środku czysto, ładnie, fotele łamane, pompowane, pełna elektryka i roletki trójkątów no i 16:9. Cena tylko jak dla mnie trochę za duża - za 4 tysiaki byłaby niezła. Czasami mam wrażenie że większość osób tutuaj to dziadki po 50tce dla których 7er powinna być typowo dziadkowym autem - FULL SERIA... z wszechobecnym drewnem i na oryginalnych okropnych 16stkach ;p
P.S.
No i wydech od katów a nie same końcówki!!
Ostatnio edytowane przez NavidZ ; 16-04-2015 o 15:51
Chłopaki co do wyglądu to to kwestia gustu. Gdyby była za te pieniądze w oryginale to też byłoby ok ale auto jest używane i nie ma się na to wpływu. Gdyby każdy tak wybrzydzał to najlepiej iść do Salonu po nówkę w individualu i po sprawie. Wygląd zawsze można zmienić. Generalnie zakładając tego posta czekałem na opinie co do kupna, czy ogłoszenie jest wiarygodne etc etc a nie czy się podoba czy sie nie podoba bo to prywatna sprawa. Siódemki jeszcze nie miałem i wole wiedzieć czy te dodatki są dobrze spasowane i na miejscu ...
Pozdrawiam
A ja mam wrażenie że E38 to dość skomplikowane auto i dam sobie głowę uciąć że nas tu na forum jest garstka ludzi którzy znają się na modelu tak jak serwis i mogą rozebrać go w nocy po imprezie, jest też druga garstka, która e38 zna mniej ale o samochodach ma pojęcie i nadrabia pedantyzmem w pracy i oglądaniem każdej śrubki 2 razy zanim się ją z powrotem wkręci.
Niestety cała reszta lubi sobie przywalić felgi, pociąć wydechy usunąć katy i niekoniecznie zrobić to zgodnie ze sztuką, a za chwile się okaże że zderzak odpadł bo śrubki przerdzewiały, wydech ma dziurę bo ktoś nasmarkał migiem i nie był szczelny a w środku bajzel z elektryką bo ktoś zamarzył sobie system alarmowy z 4 syrenami odpalaniem z pilota i opiekaczem do lodów w komplecie :)
Wiem, że trochę koloryzuję, ale przekaz myślę zrozumiały, dlatego dalej wolę oryginała na paskudnych 16" który był serwisowany w ASO, a nawet jak w Aso nie był to podstawowe naprawy były robione w warsztacie który ani myślał brać się za udoskonalanie Monachium.
No ale, żeby nie było, nie przekreślam aut od pasjonatów ale uważam, że skoro ktoś nie może pochwalić się fakturami z BMW to powinien nadrobić pełną dokumentacją fotograficzną bo bądź co bądź własnej matce nie wierze jak mi dzwoni że auto dziwnie działa i mówi że tydzień temu olej zmieniała, a co dopiero jakiemuś sprzedającemu :P