Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: [pozostale] Wahacze dolne przód - jakie?

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS
    Cytat Zamieszczone przez ArekLand
    Jeśli chodzi o regeneracje to takie rzeczy w wieku XXI się nie preferuje, no chyba, że życie ci nie miłe ! Pozdrawiam

> Akurat to jest bezpieczne ,na tych regenerowanych zrobiłem około 82-84 000 km i nie były tragiczne ,a zakładanie jakis TOPRANÓW ,albo pseudo FEBI jest bez sensu ,chyba ,że robisz rocznie 15 tys km to racja :hah:
    elvis troszke ciebie nierozumiem, gadasz na przykladowo toprana, febi itp a ,myslisz co ci wkladaja w twoj wachach???? regenerowane tz wyjety sworzeń, wsadzona nowa podkladka teflonowa i tyle, nowa guma itp, wsadzaja jakiegos tam tedguma i tyle

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    w kazdym aucie rozbieram zawias dokłądnie w drobny mak... oględziny i większosć i tak ląduje w warsztacie gdzie to regenerują... potem mam spokój przynajmniej 2 lata...

dzięks Neuf... poprawiłem... nie widziałem tego... :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728 e38
    Neuf podałeś ceny ze zniżkami czy bez? ;)

Dzięki wszystkim za pomoc :)
    "With Great Power, Comes Great Responsibility"

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    elvis troszke ciebie nierozumiem, gadasz na przykladowo toprana, febi itp a ,myslisz co ci wkladaja w twoj wachach???? regenerowane tz wyjety sworzeń, wsadzona nowa podkladka teflonowa i tyle, nowa guma itp, wsadzaja jakiegos tam tedguma i tyle[/quote]

1. zależy z czego podkładka ,a to wiele znaczy i ilośc smaru
    2. tuleje metalowo gumową moge sobie kupić np: Lemfordera i mi taką wprasują

Regenerowane elementy zawieszenia sprawdziłem w niejednym samochodzie i powiem,że są często lepsze od niejednych najlepszych firm,np sworznie do VW T4 najwięcej mi wytrzymały właśnie regenerowane i w wielu innych pojazdach było tak samo. Myśle że zrobienie na wahaczu regenerowanym ponad 80 000 km ,po złych drogach na felach 18" to dobry wynik nawet porównując do samej ceny regeneracji. \

Tak sie składa ,ze od jakiegoś czasu nie zajmuję sie juz częściami samochodowymi ,a zajmowanie to moje trwało ponad 10 lat (sprzedaż hurtowa) ,więc wiem co w trawie piszczy ,jak zmieniało sie np FEBI itp ,więc między innymi dlatego smiało moge polecić regenerowanie wahaczy do e 38 :) bo temat jest sprawdzony na moim własnym samochodzie :) pozdrawiam

P.S. krzywy ,ja wiem ,że dobrze jest klientowi zamontować np TOPRANA ,bo niedługo znowu sie pojawi w warsztacie

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Cytat Zamieszczone przez nosek
    Neuf podałeś ceny ze zniżkami czy bez? ;)

Dzięki wszystkim za pomoc :)
    Do podziałania te zniżki jeszcze :>

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS
    elvis troszke ciebie nierozumiem, gadasz na przykladowo toprana, febi itp a ,myslisz co ci wkladaja w twoj wachach???? regenerowane tz wyjety sworzeń, wsadzona nowa podkladka teflonowa i tyle, nowa guma itp, wsadzaja jakiegos tam tedguma i tyle

1. zależy z czego podkładka ,a to wiele znaczy i ilośc smaru
    2. tuleje metalowo gumową moge sobie kupić np: Lemfordera i mi taką wprasują

Regenerowane elementy zawieszenia sprawdziłem w niejednym samochodzie i powiem,że są często lepsze od niejednych najlepszych firm,np sworznie do VW T4 najwięcej mi wytrzymały właśnie regenerowane i w wielu innych pojazdach było tak samo. Myśle że zrobienie na wahaczu regenerowanym ponad 80 000 km ,po złych drogach na felach 18" to dobry wynik nawet porównując do samej ceny regeneracji. \

Tak sie składa ,ze od jakiegoś czasu nie zajmuję sie juz częściami samochodowymi ,a zajmowanie to moje trwało ponad 10 lat (sprzedaż hurtowa) ,więc wiem co w trawie piszczy ,jak zmieniało sie np FEBI itp ,więc między innymi dlatego smiało moge polecić regenerowanie wahaczy do e 38 :) bo temat jest sprawdzony na moim własnym samochodzie :) pozdrawiam

P.S. krzywy ,ja wiem ,że dobrze jest klientowi zamontować np TOPRANA ,bo niedługo znowu sie pojawi w warsztacie [/quote]

ale wiesz ze niekazdy warsztat dobrze regeneruje

Uprawnienia umieszczania postów