To były najpiękniejsze lata prawdziwej motoryzacji. Silniki V6 oraz 2.0 Turbo w nomen omen genialnej Calibrze. V8/V12 BMW/MB. Istny wyścig mocy. FSO wprowadza model Caro, FSM liftinguje 126p ;) To se ne wrati!
Dziś eko-pedały wprowadzają kolejne ograniczenia w normach spalin i jeden Bóg wie po kiego grzyba. Producenci ścigają się kto skonstruuje silnik o mniejszej pojemności. Ford Focus 1.0 ekobust teefesi blułeefisensy hybrid hiper aktiw. Przecież to nawet brzmi kuriozalnie! Niedługo auto z motorem 1.6 będzie uważane za muscle car'a.
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Niezłe bandytówy,robią wrażenie,wtedy nowoczesne auta,dziś youngtimery.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Ciekawi mnie ile rzeźby jest w tym, żeby tylną klapę tak przerobić. Wygląda to świetnie w połączeniu z szerokim i niskim nadwoziem.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Kiedyś na aukcji była klapa do E32 podobnie wykonana jak ta w E34.
http://www.e32station.com/e32clubjap...P9190146-s.gif
http://s71.photobucket.com/user/shog...oiler.jpg.html
Pozdrawiam.
Czy ze smakiem to nie wiem, każdy ma swój gust, mnie po oczach kłują maski a'la SEC w W124. Koła też mogłyby być lepsze, a te klapy wyglądają świetnie. BEDY w E32 to nie pasuje, to wiedziałem nawet tych zdjęć nie widząc ;) Być może kwestia jest to kształtów tego otwory przy jego końcach. Ale w E34 i W124 od "mariani" podobają mi się bardzo ;)
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Całkiem ciekawie może to wyglądać ,ale pewnie będzie tutaj ważny kolor auta.
Ekoskóra na masce w e32 tez mi się nie podoba![]()