Że co , że Sylwek się na instalacjach LPG nie zna ?

Kolego drogi , zapraszam w takim razie do Szczecina na oględziny mojej E32 z zamontowaną sekwencją PRINS VSI z najwyższej półki . Instalację własnoręcznie montował i ustawiał kolega sylwek7
Najpierw trzeba się sporo nagimnastykować żeby w ogóle stwierdzić , że pod maską jest LPG, tak wszystko sprytnie i z głową jest pochowane i zamontowane, naprawdę fachowość w wersji TOP. Ale nie o to mi chodzi.
Skoro nie znasz człowieka , to po kiego grzyba wpisujesz , że się nie zna , że nie umie , że pisze płytkie uzasadnienia. Po prostu dla fachowca wiele rzeczy jest oczywistych i nie ma sensu się rozwodzić czy może być tak , a może nie , a może tak by było lepiej gdyby.

Z mojej strony mogę tylko powiedzieć, nie urażając kolegi sz4lony , że kolega wypisując swoje spostrzeżenia po prostu bije pianę. Jest sporo nieprawdy w tym co piszesz, nie chce mi się już wnikać i wyciągać części wypowiedzi kolego sz4lony'ego, bo za chwilę będzie kolejna riposta, i tak na w koło Macieju .

Podsumowując.

Jeśli słuchać się tutaj głosu fachowca od instalacji LPG to na pewno tym głosem jest głos Sylwka ( nie ujmując innym kolegom znającym się na temacie). Sylwek źle nie doradzi, na pewno pomoże i na bank ktoś kto pójdzie za jego opinią , pójdzie w dobrą stronę.

P.S. czasem lepiej coś przemilczeć i nie próbować udowadniać za wszelką cenę , że ma się rację , jak i tak wszyscy wiedzą , że się jej nie ma

pozdrawiam

bosman