weźcie oddech chłopaki, chyba nikt nie wziął sobie do serca wzmianki o zapalniczce, kuchence czy starej babie? dajcie spokój - czy naprawde nikt z was nie łapie cynizmu?
sylwek7 - cenię sobię twoją wiedzę odnośnie BMW, piszesz ciekawe posty i generalnie sprawiasz wrażenie kolegi "z jajem" więc poczucia chumoru raczej nie powinno ci brakować?
w całej tej przydługawej wypowiedzi chodziło tylko o to żebyś podał UZASADNIENIE i napisał DLACZEGO uważasz tak jak tutaj czytamy:
Zamieszczone przez sylwek7
co do reszty wypowiedzi źle mnie zrozumiałeś, może nie odczytałeś ukrytej ironii, nie negowałem twojego zdania odnośnie bolączek związanych z instalacją podciśnieniową, mam za sobą sporo złych doświadczeń i tak samo jak ty uważam że to psucie auta - czemu zrozumiałeś na odwrót - nie wiem
co do twojej pracy inżynierskiej gratuluję, moje zainteresowanie sprawami nie sięga dalej niż temat LPG w e32 i tylko w tym zakresie się wypowiadam i generalnie nie czuję potrzeby sie doktoryzować nad niczym co e32 nie dotyczy, przykro mi
teraz drobna prośba do moderatorów i osób czujących się w obowiązku usuwać i ostrzegać:
zostawmy na forum chociaż jedno miejsce do wymiany zdań i dyskusji na drażliwy i kontrowersyjny temat którym jest LPG w starym BMW (serie od e32 wzwyż raczej to nie dotyczy bo technologie są już zupełnie inne)
realia są takie że wiekszość auto o których mowa jeździ na gazie, posty o problemach z tym związanych mnożą się w szybkim tempie, tymczasem nadal zdażają się wypowiedzi w których użytkownicy wykazują zupełną nie wiedze nie odróżniając miksera od reduktora - niech będzie chociaż jedno miejsce w którym znajdzie się wszystko to co ludziom leży na wątrobie w tym temacie
także:
WSZYSTKO CO CHCIELIBYŚCIE WIEDZIEĆ O LPG I-II GENERACJI W BMW 7 A WSTYDZICIE SIĘ ZAPYTAĆ :)