Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Witam, szukam E65

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 745d 2006r
    MC1: to co Tobie nie, mi właśnie się podoba, dlatego dobrze, że jest wybór na rynku ;)

ADASIO: jest taki plan na czarną nerkę i koła zimowe też docelowo będą czarne ale pomału... zobaczymy czy 7er zasłuży na jakiekolwiek mody... czy nie będzie się sypać.

pokolacji: Zaglądałem dziś za każdym razem jak zjeżdżałem do miasta, bo mieszkam w sumie po sąsiedzku. Ładna sztuka, tylko te felgi i nerka wg mnie nie pasują, pamiętam ją z ogłoszeń. Trzeba zrobić jakiś mały spocik barlinecki żeby pooglądać z bliska ;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    Cytat Zamieszczone przez Vasyl Zobacz posta
    MC1: to co Tobie nie, mi właśnie się podoba, dlatego dobrze, że jest wybór na rynku ;)

ADASIO: jest taki plan na czarną nerkę i koła zimowe też docelowo będą czarne ale pomału... zobaczymy czy 7er zasłuży na jakiekolwiek mody... czy nie będzie się sypać.

pokolacji: Zaglądałem dziś za każdym razem jak zjeżdżałem do miasta, bo mieszkam w sumie po sąsiedzku. Ładna sztuka, tylko te felgi i nerka wg mnie nie pasują, pamiętam ją z ogłoszeń. Trzeba zrobić jakiś mały spocik barlinecki żeby pooglądać z bliska ;)
    Felgi beda inne ale na poczatek pakiet startowy a puzniej bedzie czas na mody.
    Kolega dopiero zaczyna przygode z bmw - szukal a8 ale bo malych sugestiach zmienil zdanie :)

Komfort w porownaniu z e38 jest mega. Niestety dzwiek silnika na wysokich obrotach przypomina kosiarke po tuningu nom ale te nowsze samochody juz tak maja...
    wczoraj przejechalismy 500km i spalanie wyszlo 9.7l
    Ogolnie Koleszka bardzo zadowolony.

Jestem jak najbardziej za spotem :) troche slabo wypadne na tle takiego towarzystwa ale co tam :)
    Pozdro.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 745d 2006r
    @pokolacji: To daj znać, kiedy co i jak tam wam pasuje żeby się zjechać, ja jestem do końca tego tygodnia w PL później na min 3 tyg znikam, a nie powiem ciekawi mnie takie "porównanie" świeżych zakupów jak i porównanie z E38, którego nigdy niestety nie miałem ale od zawsze byłem fanem. Co do spalania, ja swoją przejechałem już 1400km i wychodzi 9.6 a lekko ze mną nie ma biedactwo :D