Witam, proszê o opiniê... mo¿e kto¶ ju¿ ogl±da³ albo obejrza³by?
http://otomoto.pl/bmw-730-e65-66-d-p...C36526857.html
Witam, proszê o opiniê... mo¿e kto¶ ju¿ ogl±da³ albo obejrza³by?
http://otomoto.pl/bmw-730-e65-66-d-p...C36526857.html
Autko bardzo ³adne na zdjêciach, bardzo dobre wyposa¿enie jak na diesla oraz cena "okazyjna".
Brak informacji "bezwypadkowy" - zadzwoñ, zapytaj dlaczego.
Dzwoni³em i mam info, ¿e auto by³o malowane, za kadencji w³a¶ciciela zderzaki i b³otnik ale i wcze¶niej co nieco... Ogólnie mi to nie przeszkadza, oby nie by³ ulepiony z dwóch i zostawia³ dwa ¶lady nie cztery. Rozkodowa³em vin i wyposa¿enie siê jakby zgadza... Dla tego w³a¶nie auta siê tutaj zarejestrowa³em bo szuka³em wcze¶niej e60 ale ten egzemplarz ma wszystko tak "po mojemu". Trochê siê obawiam ¿eby nie wtopiæ... ale czasem po co przep³acaæ. Dorad¼cie ;)
Vasyl ogladaj. Ubij cene i jesli malowanie nie bylo spowodowane drzewem w aucie i jest to zrobione profesjonalnie to nie jest zadna wada i mozna kupowac.
Wypas tak jak pisze Arman masz niemaly jak na 3.0D.
Autko na fotkach wyglada tak ze napewno jakbym szukal to bym pojechal zlukac w realu.
Z Barlinka masz ok 250km wiec wrazie co nie poplyniesz worka kasy.
Pozdro.
Koledzy z tym wypasem to nie przesadzajmy.....co ona ma takiego ekstra oprócz wentyli??? Je¿eli to jest "full wypas" to mój diesel to "ultra full wypas" ;-) Jak tak patrzê na 7er w SL to wygl±da ona bardzo ale to bardzo smutno i ciemno....no zajebi¶cie mi to nie pasuje do 7er (nie krzyczcie na mnie za mocno bo to moje zdanie;-)). Rzeczywi¶cie wygl±da ¶wie¿o no ale wiemy ¿e lakier nowy wiêc to nie dziwne. Bardzo wzmo¿ona czujno¶æ przy oglêdzinach zalecana ¿eby pó¼niej nie by³o p³aczu ¿e 7er siê sypie......Mo¿e cena dlatego atrakcyjna bo powi±zana z tymi "obcierkami" zderzaków.
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.
MC1 cena nie jest atrakcyjna tylko normalna za ten rocznin.
Wiekszosc 730D jakie widzialem nie miala nawet wentyli.
Moja ex e65 745i w porownaniu do tej to byl dopiero golas :)
Lakier jak zrobiony metoda nie garazowa to tylko plus - przynajmniej dla mnie bo i tak pewnie zaraz bym malowal...
Na zdjeciu srodka widac ze brak zaslepki na srobke w panelu drzwiowym pasazera.
Klapka od zmieniarki w desce jest albo otwarta albo cos z nia nie tak.
Nie czepialem sie szczegolow bo to nie nowe auto.
Full wypas pisze 99% sprzedajacych wiec na to nie zwrazam uwagi.
Dalej mysle ze warto zlukac. Napewno cos sie urwie z ceny. Tylko dokladnie sprawdzic czy auto nie miale dzwona bo to jedyna niewiadoma w tym przypadku.
Pzdr.
@MC1: Shadow Line to w³a¶nie g³ówny plus tego egzemplarza jak dla mnie, do tego czarny kolor i czarne wnêtrze... dlatego mi siê tak podoba. Jeszcze na zimê pomalowa³bym te felgi na czarno a na lato pomy¶la³ o ciut wiêkszych ale srebrnych... ju¿ siê rozpêdzi³em z tym wybieganiem w przysz³o¶æ hehe ale tak to widzê, kwestia gustu.
@pokolacji: S³uszna uwaga i tutaj nasuwa siê kolejne pytanie czy aby co¶ nie by³o tak? Bo Sprzedaj±cy powiedzia³, ¿e zmieni³ wnêtrze z br±zowego na czarne a po VIN-ie wychodzi czarne... Z tym malowaniem te¿ tak mam, ¿e i tak bym robi³, ju¿ jedno auto malowa³em bo chcia³em ³adne, nowe te¿ ju¿ mia³em bo lubiê kiedy wszystko jest perfekcyjne w aucie ale wszystko ma swoje plusy i minusy.
Cena normalna? Cena bêdzie normalna kiedy dostaniemy za to "normalne" auto, cokolwiek to znaczy.
Ja swoj± sprzedaje/wystawiam za 66.900zl i wiem co za takie pieni±dze oferuje, wiec je¶li za te pieni±dze mo¿na juz kupiæ bezwypadkowe i zadbane E65 po FL to cena mam grubo z kosmosu. Niech kto¶ pojedzie na oglêdziny tego auta, kto¶ kto jest zainteresowany kupnem najlepiej i niech oceni, co prawda w ¿aden sposób wp³ywu to na moja cenê nie bêdzie mia³o, ale mo¿e zacznê wierzyæ w cuda i zejdê na ziemie :)
Vasyl spoko to Tobie ma siê podobaæ ;-) Tak sobie my¶lê i jako¶ coraz bardziej mi siê nie podoba ilo¶æ rzeczy które tam s± "kombinowane" (¶wie¿y lakier, wymiana ¶rodka).......tak wiem ¿e s± osoby które kupuj± samochód a pó¼niej wk³adaj± mnóstwo pieniêdzy dla tzw swojego kaprysu i wymieniaj± np. ¶rodek na inny kolor czy te¿ lakieruj± ca³y samochód za mnóstwo kasy nie z powodu dzwona a dlatego ¿e jest na nim parê rysek.....ale mimo to zbyt du¿o modów to jako¶ tak co¶ nie halo jak dla mnie.
A co do ceny to polift za 40 tysi w "super" stanie to jednak mimo wszystko dobra lub bardzo dobra cena.....
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.
@MC1 to auto kosztuje ponad 47tys a nie jak piszesz 40tys. Nigdzie tez nie jest napisane ze jest w super stanie.
Za normalny stan auta z tego rocznika cena jest normalna.
@Arman jesli masz rocznik 2005 i chcesz 66900zl to cena kosmos.
Nigdy nie zaplacilbym tyle za e65 w tym roczniku i pewnie nie latwo bedzie sprzedac no ale to twoja sprawa wiec powodzenia.
@Vasyl dokladnie to tylko w realu da sie ocenic. Faktycznie tak jak pisze MC1 troche duzo tych kombinacji... ale bez macania ciezko okreslic.
A to ze da sie kupic ladna e65 po lifcie za niecale 50tys to wiem np. z tad ze jakis czas temu sprzedawal w Barlinku Kolega czarne e65 w bardzo ladnym stanie za taka wlasnie kase. Nie bede mowil nazwiska po pewnie znasz :)
Pozdro.