Ja tez rozumiem :P
Gwarancji nie ma, ale na zdrowy rozum + statystykę, są o wiele większe szanse że takie auto będize bezproblemowe. Tak samo jak sa duże szanse że było garażowane przez ten czas. No i 13 lat to wcale nie za długo, a plastik rozkłada się jak wiemy bardzo wolno :D
Osobiście nie podoba mi się ten model wybitnie, ale gdybym szukał auta w tej cenie to dla przebiegu bym się chyba skusił.
Ostatnio edytowane przez Paul ; 02-04-2015 o 14:35
No fakt faktem że cena nie była przesadzona i sądząc po tym, że ogłoszenie już zniknęło ktoś już ją sprzątnął
Jak w przedszkolu
Auto, jeśli ma faktyczny przebieg - moim zdaniem jest w bardzo dobrej cenie.
Jak by nie było, auto sprzedało się w jeden dzień więc warte było swojej ceny. Ktoś kto kupił te auto tak szybko na pewno wiedział co kupuję i "wywęszył" dobry interes.
teraz trzeba jej szukać na allegro z przebiegiem 93700 km - pewnie handlarzyny z rozpędu ją też skręcą poniżej 100 tys :D
Elivis i Dzuda - posprzątałem i chciałbym żeby tu czysto pozostało.
Przy najbliższej okazji wypłaćcie sobie po koleżeńskim liściu i będziecie kwita ;)
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 03-04-2015 o 10:23
Znam przypadek z giełdy gdzie klient nie kupił auta bo powiedział, że przebieg za niski i na bank cofany, kumpel stwierdził, że ma takie samo ale z przbiegiem większym (bardziej allegrowy :D) - no i popchną go do przodu w tym samym aucie i sprzedał temu gościowi :D