Opinia ka¿dego jest warto¶ciowa, ale niestety nie wygra z wiêkszo¶ci± :D Tyle w temacie :D
Opinia ka¿dego jest warto¶ciowa, ale niestety nie wygra z wiêkszo¶ci± :D Tyle w temacie :D
Tu nie chodzi o wygran± ale o sposób w jaki impex wypowiada siê o E38 :) Bo wiadomo, ¿e E38 swoje wady ma i nikt tego nie neguje. Lecz wady o których pisze impex nie skre¶laj± E38 z listy najciekawszych aut :)
Nie chodzi³o mi o wygran± :D Ma wady jak ka¿de inne auto. Gdyby te wady decydowa³y o zakupie auta to nikt by ich nie bra³ :D Sam autor z jakiego¶ powodu je zakupi³
Mi siê wydaje ¿e impex ma co¶ nie tak z my¶leniem...
Zacze³o sie od tego individuala z legnicy.
Generalnie "zwykle e38 np takie 4.0 z podstawowym wyposazeniem naprawde dupy nie urywa tzn kazdy kto sie nie interesuje motoryzacja np nie rozrozni e39 od e38, z racji rozmiarów i ogolnego wygl±du np wnêtrza, plastik itp.
Mi chodzi³o o to, ze g³ownie model v12 jest warty uwagi z racji tego, ze to juz stare auto wymagaj±ce nak³adow i wg mnie tylko 750 jest warte pakowania kasy w sensie renowacji.Na starcie v12 vs reszta oferuje ciut inny wygl±d wnêtrza i maj±c do wyboru kupno poobklejanego carbonem individuala albo v8 w podobnej cenie wybieram 750.
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
No Kaczy to ju¿ ca³kiem pojecha³ po bandzie :D
ADASIO Ty tutaj najwiêcej wci±gasz-wci±gasz za wszystkich po kolei.Naucz siê naprawde czytaæ ze zrozumieniem-oczywi¶cie, ze odrozniam te modele, chodzi mi g³ownie o podobienstwa wnêtrza, ilo¶c miejsca i ogolnie bry³y auta.
ja w minusach BMW nie jestem za dobry, ale jak juz wracam do tematu posta to za najwiekszy badziew uwa¿am te plastkowe obudowy foteli, szczegolnie przy sterowaniu alektrycznym, taka "wydmuszka" co ³amie sie na potegê, jak ja jezdze to OK, ale tylko kogos powioze to zaraz mam po³amane
Nie oszukujmy siê, najlepsze auta to by³y Mercedesy W123.
Pod³okietnik nie skrzypia³ - bo go nie by³o
elektryka siê nie psu³a - bo jej nie by³o
silniki by³y wieczne bo by³y proste - wiêc siê nie psu³y
drzwi siê otwiera³y bo nie mia³y 5 rodzajów uszczelek i nie zamarza³y
Ale takie podej¶cie to jak porównywanie miecza do karabinu i narzekanie ¿e miecz lepszy bo niezawodny...
Ka¿de auto ma inne wady, narzekanie ¿e E38 jest s³abe jest bezprzedmiotowe, bo generalnie to auto jest s³abe, tyle ¿e w podobnym roczniku cenie i wyposa¿eniu lepszych jest niewiele lub w ogóle.