Tak czytam ten temat bo wypowiedzia³em siê na pocz±tku z ciekawo¶ci jak siê rozwinie :)
i po pobie¿nej ( bo niektórych postów nie da siê czytaæ) ze wzglêdu na be³kot i debilizm kapi±cy wrêcz z nich, analizie w±tku stwierdzam jedno
KUPTA SE LUDZIE ROWER :)
Skoro dla WAS auto klasy e38,e32 czy e65 to tandeta,szmelc, i ogólne G... :) I to taki tani z Biedronki za 200 z³ maks :)
Po jak± cholerê narzekacie jak sami za w³asne pieni±dze (pewnie ciê¿ko zarobione) :) bo po klasie wypowiedzi ministrami nie jeste¶cie :) wiêc tylko ³opata :) kupili¶cie te auta a teraz wieszacie na nich psy???
To tak jak by kupiæ piwo TYSKIE wypiæ je a potem narzekaæ ¿e by³o nie za dobre :)
Ludzie znacie przys³owie - WIDZIA£Y GA£Y CO BRA£Y? Chyba nie, bo teraz ¿al do ca³ego ¶wiata
Skoro tak uwa¿acie to d... ruszcie i do in¿ynierów z BMW jed¼cie i im to powiedzcie ¿e szajs robi± to siê "HANSY" z Polaczków po¶miej± :)
a nie siejcie HEJTY na forum, zw³aszcza ¿e macie siê za fanów czy fanatyków marki - chyba marki Daewoo :) bo na pewno nie BMW :)
Dla mnie takie narzekanie ma wg mnie jedn± podstawê - kupili¶cie auto za grosze i teraz Wam siê wszystko wali na ³eb i macie pretensje do wszystkich o wszystko :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Pocieszaj±ce jest to, ze s± jeszcze tacy obiektywni ludzie jak ADASIO, ktorzy oczywiscie czytaj± kazd± wypowiedz ze zrozumieniem i wyci±gaja odpowiednie wnioski z ka¿dej wypowiedzi.
Kto tutaj napisal, ze wszystko sie wali na ³eb na szyje itp? Ja tutaj ani razu nie poruszy³em kwestii mechaniki, prowadzenia itp.Stwierdzam tylko oczywiste fakty, ktore wystepuja w kazdym e38 nawet w takim w 90 latach w salonie.
Co do tego kto za ile kupil to powiem tak-zaplacilem malo fakt, ale kupi³em auto rozbite czy to jest tak ciezkie do zrozumienia? Nie mam zajechanego auta, jestem pewien jego stanu, przebiegu itd.Te rzeczy ktore wymieni³em wystepuj± w kazdym e38, a czy ja zachowam to auto czy nie to jest to tylko moja sprawa.
Dodam, ze nie oplaca mi sie tego auta sprzedawac, a bede narzekaæ bo mam takie prawo.
Ka¿de????
To Ty ka¿de e38 widzia³e¶??? GRATULACJE ch³opaku :)
A widzia³e¶ posty innych userów co pisz± ¿e u nich nic takiego jak u Ciebie nie wystêpuje? Czy skupi³e¶ siê tylko na pisaniu w z³ym ¶wietle o e38?
Jak dla mnie dalsza dyskusja z Tob± nie ma sensu bo po prostu Twoje argumenty do mnie absolutnie nie trafiaj± i tyle
Równie dobrze mo¿na napisaæ ¿e ka¿dy Mercedes jest bia³y i taka sama to bêdzie prawda :)
A narzekaæ sobie mo¿esz do woli
PS
zagadaj do usera RIKI - on sieje hejty na e65 TY na e38 zaraz siê pewnie debil co narzeka na e32 znajdzie i mamy komplet :)
Tak jestem pewien, ze kazde.Jesli radio jest wylaczone i ruszasz reka na pod³okietniku to jak dla mnie jest to bardzo irytuj±ce.
To po jakiego ch... masz to auto?
Sprzedaæ go nie chcesz bo takiego trupa nikt by nie kupi³ HA HA HA - proste :)
Wiêc lepiej popisaæ jakie to z³e auto :)
Za³o¿ê grupê HEJTERZY forum i Ty i Riki macie tam honorowe miejsca :)
Nie neguje, ale te¿ mo¿e mieæ wp³yw na problemy jakie posiadasz...Co do tego kto za ile kupil to powiem tak-zaplacilem malo fakt, ale kupi³em auto rozbite czy to jest tak ciezkie do zrozumienia? Nie mam zajechanego auta, jestem pewien jego stanu, przebiegu itd.
Po ch... to krasnal w wodzie stoi
Jak zwykle masz racje ADASIO :))
Na Twoje pytania masz odpowiedzi wyzej, ale jak zwykle k³ania siê czytanie ze zrozumieniem niestety....