Ale to chyba normalne ¿e produkuj± w jednym kolorze i potem jest malowane na dany kolor.
Ale to chyba normalne ¿e produkuj± w jednym kolorze i potem jest malowane na dany kolor.
Mi siê nie podoba, ze sie w ten sposób wyciera-rozumiem rysy, ale nie inny kolor w miejscach uszkodzeñ.
Rozumiem Ciê, dlatego optymalny kolor wnêtrza to czarny. Tak samo pod³okietnik, jak siê skóra wytrze to przebija ciemny kolor
Wnêtrze w czarnym kolorze jest dla mnie okropne.
Podobaj± mi siê tylko jasne- bezowe, szare zolte, pomaranczowe, bia³e itp.Jesli zrobie to auto, to wyzej wymienione elementy wymienie na nowe.
Nawi±zuj±c do nazwy tematu. E34 rozbiera³em na prawdê wielo-wielokrotnie. Nic nie skrzypi, wszystko piêknie przylega, nic nigdy nie pêk³o. Czego nie mogê powiedzieæ o E38, gdzie przy lekkim demonta¿u paru rzeczy wszystko siê posypa³o.
Pod³okietnik mam bez tel mo¿e dlatego nie wydobywa ¿adnych d¼wiêków. Plastiki przy fotelach mam czarne,mo¿e dlatego mam nie wytarte.
Mi np w e38 takie ca³y "¿ó³ty" ¶rodek kompletnie siê nie widzi. Takie po³±czenie "bananów" mia³ fajne Fubu w E38. Ale ca³o¶æ wygl±da s³abo.
Wzbudzi³e¶ dyskusjê jakich dawno chyba tutaj nie by³o. Nie wiem czy szukasz przez to problemów ze swoim autem i sprawdzasz czy wszyscy tak maj±, ale widocznie masz pecha. Nie pozostaje nic innego jak sprzedaæ auto i poszukaæ czego¶ innego. Po co siê denerwowaæ? Szkoda, ¿e zrazi³e¶ siê do tego modelu maj±c go jako pierwszy samochód. Ja nie maj±c innych do¶wiadczeñ by³bym mega zadowolony, ale ka¿dy innaczej postrzega auto
impex ja Ci proponujê sprzedaæ E38 i po problemie :) Po co tak narzekasz ¿e auto tandetne beznadziejne... Nie rozumiem posiadania auta o którym tak piszesz... Kup audi merca i narzekaj na innych forach :)
Bo¿e impex jak ty psioczysz na to auto, jak baba w trakcie okresu :P bo tu co¶ skrzypi, bo plastik ZMIENIA KOLOR po rysowaniu nie na taki jakby¶ chcia³, do ciê¿kiej anielki czego ty oczekujesz od auta warto¶ci kilku letniej skody, auta zaprojektowanego w po³owie lat 90? Ty g³upi czy g³upi jeste¶?!
Skrzypi? Naoliw albo natrzyj, porysowane? kup nowe. Wychodzê z tego za³o¿enia i jako¶ u mnie nie skrzypi schowek czy co¶ ;)
Jak bardzo przeszkadza Ci E38 to zmieñ bo nie jeden wiele by odda³by mieæ tak± lorê na co dzieñ...
"Cz³owiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbaæ"
Ja pier.... Wy naprawde chyba macie cos z glowa.
Ok to forum 7er, ale nie kazdy musi trzepac konia i sie spuszczac nad tym autem jak to wy robicie.
Nie jest to auto idealne i mowie o jego wadach i tyle, co z tego, ze jest to auto z lat 90 skoro konkurencja nie ma takich baboli? Takie argumenty to mozna sobie wlozyc tam gdzie slonce nie dochodzi.
CHIKEN-Jakich ja niby problemow szukam, chyba ty szukasz skoro gadasz takie ********ty.Nie podoba sie to nie komentuj tyle w temacie.
E38 niestety nie sprzedam bo jest to dla mnie nieoplacalne, za duzo kosztowa³y czesci blacharskie+mnostwo pracy.
Narzekam bo mam takie prawo i tyle.