Każde stryplone auto moze zniechęcić, ale też każde zadbane może sprawić przyjemność z jazdy nooo może po za tico matizem etc ;D To nigdy nie sprawi :D
Każde stryplone auto moze zniechęcić, ale też każde zadbane może sprawić przyjemność z jazdy nooo może po za tico matizem etc ;D To nigdy nie sprawi :D
Dziwie sie - serio - dla mnie te dwa auta to przepaść, miałem B5, wiem jak to jeździ, nie jest źle, no ale do E38 to mu daleko :)
Dobra, ale porownujac b5 do e38 miałem na mysli miejsce z tyłu.Nie mowie o innych rzeczach bo wiadomo, ze to inna liga
Pisząc o skrzypiącym podłokietniku mam na mysli ten z telefonem po srodku.Wystarczy troche powiercic łokciem i trzeszczy(nie jest to głosno), ale mnie np wkurza.
Impex, ja do Ciebie nic nie mam, ale Twoja monotematyczność w kwestii wyższości Gwiazdy nad Śmigłem jest już męcząca. I nie tylko ja zwróciłem na to uwagę, kilka innych osób też Ci to sygnalizowało w innych wątkach :)
Miałem dwie e38 i u mnie nie występowały takie problemy z jakością. Nic nie trzeszczało, nic nie obłaziło ani się nie rysowało. No ale może miałem wyjątki. Ale wiem o czym mówisz. W autach które miały nalatane ponad 500 tys przy nogach ten plastik był porysowany. Widziałem nawet w 750 która miała 650tys połamane przyciski od szyb ale fakt wyglądało tam jakby ktoś świnie woził i niedbał wcale.
b5 faktycznie ma sporo miejsca z tyłu przez to że przednie fotele są cienki i po 20km dupa boli. Ale ogolnie to najgorzej prowadzący się samochód jakim jeździłem :p
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Nop tak ale ja nie jeżdże z tyłu :D Nie wiem gdzie jest więcej miejsca - ale jak kto chciał prezesa wozić to była wersja L - ale i tak np SuperB bije ją na łep na szyje - tam to jest miejsca! :) Ale w każdym aucie jest coś lepszego i coś gorszego, grunt to zebrać jak najwięcej plusów i spakować w jedno auto - mysle, ze jak na tamte lata bmw e38 miało ich sporo i bawarczyką sie udało storzyć coś super. Że zgrzypi no ców tak bywa, ale za to jedziesz 200 i cisza a spróbuj zaznać takiego komfortu przy takiej pręskości jakimkolwiek passatem :) - to taki przykład. Handluje autami z tamtych lat i wiem co mówie ;)
Aldik święte słowa :)
Jestem pewny, ze nawet w nowej e38 trzeszczy ten podłokietnik.W swojej to pewnie miałes przebieg 500km max skoro nie było zadnej skazy na plastikach.
Wiadomo, ze plastiki sie uszkadzają od butów itd.
Mnie razi inny kolor pod beżową farbą i to mam głownie na myśli.
Zeby nie było nie mam u siebie przebiegu 600 tyś wg mnie wnętrze wygląda dobrze jak na swój wiek, ale są pewne rzeczy które mi sie po prostu nie podobają i dotyczy to każdego ezgemplarza.
Ronin po raz kolejny powtarzam, nie wspomniałem w tym wątku ani razu o w140.
Nie no 3.0d kupiłem jak miała 240 i zrobiłem do ponad 300. 750 chyba miała koło 260.
Twoje wnętrze wygląda spoko. Więc nie wiem skąd te problemy