Z zewn±trz nie lepsza :)
Z zewn±trz nie lepsza :)
Jedna juz mam ktora jest do glaskania :) Szukam drugiej do codziennej jazdy, dla tego estetyka tym wypadku odgrywa dla mnie mala role. Dla tego dopytuje o stan mechaniczy, czy ktos juz nie byl ogladac. Mam tam kawalek, ale polece jutro zobaczyc.
Odnosnie kierownicy :) to ja moja sprowadzilem ze szwajcarii od pierwszego wlasciciela, przebieg 270, a kierownica zajechana.
Jak nie masz co robiæ z hajsem to j± kup.
Kutno+ e38+ 10kz³. To nie mo¿e dobrze siê skoñczyæ.
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klêkaj±?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Tak ogl±dam te fotki i zastanawiam siê...piszecie ¶mietnik wewn±trz,zewn±trz...mo¿e ja inne fotki ogl±dam...ju¿ sam nie wiem.Co poza przed liftowym przodem i wydechami jest nie ori...jako¶ po tych fotkach nie widzê aby by³a zajechana wewn±trz...kierownica ju¿ wytarta ale przebieg nie jest znikomy...o ile prawdziwy...zewnêtrznie te¿ jako¶ na zdjêciach nie widaæ tragedii.Na temat ceny nie wypowiem siê bo siê za bardzo nie orientujê w cenach ale wydaje mi siê.¿e lekka przesada z tym ¶mietnikiem...wyposa¿enie faktycznie biedne ale nie ka¿dy oczekuje aby mu auto zrobi³o BJ...A co do przodu to pewnie by³a st³uczka...oby tylko st³uczka i wpad³ polift...wielu z Was porusza³o na tym Forum temat przeróbki przedlifta na polifta...i to by³o zawsze OK...a teraz be bo polift...bez przesady...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...