Z zewnątrz nie lepsza :)
Z zewnątrz nie lepsza :)
Jedna juz mam ktora jest do glaskania :) Szukam drugiej do codziennej jazdy, dla tego estetyka tym wypadku odgrywa dla mnie mala role. Dla tego dopytuje o stan mechaniczy, czy ktos juz nie byl ogladac. Mam tam kawalek, ale polece jutro zobaczyc.
Odnosnie kierownicy :) to ja moja sprowadzilem ze szwajcarii od pierwszego wlasciciela, przebieg 270, a kierownica zajechana.
Jak nie masz co robić z hajsem to ją kup.
Kutno+ e38+ 10kzł. To nie może dobrze się skończyć.
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Tak oglądam te fotki i zastanawiam się...piszecie śmietnik wewnątrz,zewnątrz...może ja inne fotki oglądam...już sam nie wiem.Co poza przed liftowym przodem i wydechami jest nie ori...jakoś po tych fotkach nie widzę aby była zajechana wewnątrz...kierownica już wytarta ale przebieg nie jest znikomy...o ile prawdziwy...zewnętrznie też jakoś na zdjęciach nie widać tragedii.Na temat ceny nie wypowiem się bo się za bardzo nie orientuję w cenach ale wydaje mi się.że lekka przesada z tym śmietnikiem...wyposażenie faktycznie biedne ale nie każdy oczekuje aby mu auto zrobiło BJ...A co do przodu to pewnie była stłuczka...oby tylko stłuczka i wpadł polift...wielu z Was poruszało na tym Forum temat przeróbki przedlifta na polifta...i to było zawsze OK...a teraz be bo polift...bez przesady...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...