zła instrukcja. przed włożeniem kluczyka wciśnij otwieranie i trzymając cały czas przekrec, wyjmij, i trzy razy szybko nacisnij zamykanie, pusc oba. musi zadzialac.
zła instrukcja. przed włożeniem kluczyka wciśnij otwieranie i trzymając cały czas przekrec, wyjmij, i trzy razy szybko nacisnij zamykanie, pusc oba. musi zadzialac.
E38 730D 10/1999 ORIENTBLAUNiestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...
czyli inna czestotliwosc pilota. szukaj na aukcjach (ebay) kluczyka z pilotem do wersji US. koszt moze byc maly. przelozysz pilota do swojego i zakodujesz. druga opcja to pojscie do ASO i dorobienie kluczyka z pilotem i immo. Koszt 750 zl - tylko nie wiem czy dorabiaja tez wersje US, ale raczej nie powinno byc z tym problemow.
E38 730D 10/1999 ORIENTBLAUNiestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
\
dorabiaja czy biora z magazynu - wsio ryba, czas czekiwania u mnie byl 5 dni :-)
czestotliwiosc powinna byc na kluczyku (w europejskich wersjach jest)
tu chocby masz taki klucz za 20 dolkow plus jakies 10 dolkow wysylka poczta
http://www.ebay.com/itm/BMW-E38-E46-...3e64b2&vxp=mtr
Ostatnio edytowane przez Yacek ; 26-03-2015 o 13:04