Witam, znacie kogo¶ kto podi±³by siê takiej regenracji?
Kupiæ u¿ywane z Allegro, to jak wycelowaæ 6w lotto ;)
Witam, znacie kogo¶ kto podi±³by siê takiej regenracji?
Kupiæ u¿ywane z Allegro, to jak wycelowaæ 6w lotto ;)
poszukaj na forum Nagengast, oni regeneruj± amorki edc
Kupiæ u¿ywane i od razu wys³aæ do Nagengast? Daleko wytrzymuj± takie amorki?
A duzo jezdzisz?
Co miesi±c-dwa 100-300km, bez zimy, czyli ~2000km/rok Nie wykluczam w przysz³o¶ci kilku wypraw po Europie id±cych w tysi±cach km.
Nawi±zujê tutaj do trwa³o¶ci EDC i/lub nivo. Zarówno po regeneracji jak i nowych (jeszcze dostêpnych).
S± ró¿ne drogi i ró¿ne style jazdy, ale zapewne maj± jaki¶, z regu³y nieprzekraczalny, przebieg maksymalny.
Ostatnio edytowane przez AdiX ; 23-03-2015 o 06:31 Powód: ot
napisz do kolegi ciah on u nich regenerowa³
ja dodam od siebie ¿e jak ty³ ci nie cieknie a masz twarde zawieszenie to masz gruchy do wymiany
pzdr
Tak jak napisali poprzednicy, akumulatory ci¶nienia nivo padaj±, jazda na padnietych daje odczucie jakby w amortyzatorach by³ beton. Kolega posiada 2 tylne amory nivo + edc z papierem z Namegastu po te¶cie sprawno¶ci. Chcia³ sprzedaæ do niedawna. Wyjête z 750iL 29.10.1991 musisz sprawdziæ kompatybilnosc edc z tym co masz. Mam siê dowiedzieæ czy dostêpne nadal?
Czarne e32 w benzynie!
Jestem bardzo zadowolony.Mój sezonowy przelot - póki co - w okolicy 7 kkm i wszystko jest ok. Na regenerowany amor daj± dwuletnia gwarancjê, wiêc my¶lê, ¿e warto.
Faktycznie, chyba Banol mia³ takie amory do sprzedania.
E12 525 79' by³o....
E32 735i manual 91' - ***** w crahstescie...
E39 540i manual 96' by³o...
E60 530iA 03'
...E34 S38B38 :)
...E92 S65B40 :)
Wisz± teraz tylne od 750 na allegro. Ale bez info, ¿e regenerowane w Nagengast.
Jak sprawdzê kompatybilno¶æ EDC?
Najpro¶ciej wpisuj±c koñcówkê swojego VIN-u w realoem.com. Znajdujesz numer swojego amora i porównujesz z numerem amortyzatora sprzedawcy.
E12 525 79' by³o....
E32 735i manual 91' - ***** w crahstescie...
E39 540i manual 96' by³o...
E60 530iA 03'
...E34 S38B38 :)
...E92 S65B40 :)