http://olx.pl/oferta/bmw-730-sprawna...tml#fa57c303e5
Nie nastawiam się na ideał ale czy wg Was to się w ogóle trzyma kupy?
Ktoś z Kielc może ma chwilę czasu?
Pozdrowienia
http://olx.pl/oferta/bmw-730-sprawna...tml#fa57c303e5
Nie nastawiam się na ideał ale czy wg Was to się w ogóle trzyma kupy?
Ktoś z Kielc może ma chwilę czasu?
Pozdrowienia
PLUSY:
- kolor
- felgi - mnie się podobają
MINUSY:
- silnik - wg mnie za słaby do wielkości auta
- przyciemniane szyby
- lampki led - wygląda to wg mnie okropnie
- słaby wypasik
- środek widać że mocno eksploatowany
- auto do poprawek więc pamiętaj że za element jest +/_ 500 zł zatem pooglądaj ile elementów musisz pomalować
OCENA KOŃCOWA:
Szukając e65/66 zdecydowanie wolał bym silnik V czyli 745
Auto źle nie wygląda z zewnątrz ale wewnątrz widać zmęczenie,przebieg wg mnie też do ustalenia bo nie wierze w 210 tys :)
sprawdź blacharkę i elektronikę, starguj do 20 i bierz bo za 20 to się dobre e38 kupuje :)
W skali od 1 do 10 daje jej 3
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
dzięki ADASIO za opinię. ponawiam pytanie o dostępność kogoś z Kielc, z tego co rozmawiałem z tym chłopakiem to jest gotów gdzieś podjechać żeby pokazać auto
Pamiętajcie Panowie, że to wygląd. Niekiedy wygląd odzwierciedla stan, a niekiedy tylko stan wizualny jest do poprawek. Z moją zieloną E39 jest tak jak w opcji drugiej. Moje auto jest sprawne technicznie w 100%, ale wygląd obecnie, dla wielu oznaczałby prawie szrota. Wiadomo, że ludzie kupują wzrokiem dlatego ja musze zjechać z ceny z tego względu. Choć mam lepszą technicznie bumetę od wielu innych "igieł".
W tym przypadku pojechałbym zobaczyć i ocenić stan mechaniczny auta. Zderzak, reflektory - to wszystko da się zrobić. Zjeżdżasz z ceny i robisz tzw. wyprawki.
Ostatnio edytowane przez IceMan11 ; 20-03-2015 o 14:57
Tutaj zapewne będzie niestety ta gorsza wersja - po rozmowie telefonicznej mam wrażenie że rozmawiam z łebkiem który sprawdził możliwości autka czyli nieźle je przetyrał.
Dlatego tak bardzo zależy mi by ktoś z Kielc je obejrzał bo nie ma się co oszukiwać ale za tą cenę cudów też się nie możemy spodziewać :)
W tej cenie kup E38 a nie E65. Auto nawet na tych beznadziejnych zdjęciach wygląda fatalnie.Popatrzcie na panel środkowy styrany przy przełącznikach i fotele. Led-y za 40 PLN i siatka ogrodzeniowa na połamanym zderzaku zwiastować mogą początek drogi przez mękę w takim wozie. Jak ktoś tak "dba" o auto tej klasy z zewnątrz to mam wątpliwości ,że cokolwiek robił z mechaniką :) Użytkownik z gatunku kupić i nic nie robić dokąd jedzie .Oczywiście to moje odczucie i mogę się mylić :)
Siatka wymiata :D Patola. Zmęcz go na kilkanaście i bierz, potyrasz i sprzedaż :D Wrażenie ogólnie trypelka robi ;) Ale wizualnie to nie zawsze znaczy technicznie.
Nie wiem czy w ogole wart uwagi. Pomijam kierunki pomaranczowe z boku gdzie reszta biala. Moja przy 400 tkm wyglada o niebo lepiej. Coz jak ktos dbal tak mial. Dla mnie smietnik. Kolego jak szukasz w tej cenie e65 i nie masz zapasu w piterku to wrzuc na luz bopierwsza awaria spedzi ci sen z powiek.
trupiarnia na bank
samo okreslenie w tytule sprawna i tutaj pewnie trzeba się cieszyć że sie znalazlo sprawne e65
jesli na fotkach auto zmeczone na żywo bedzie gorzej pewnie wybrane z kilkunastu 4 na ktorych auto wyglada w miare
nie polecam szkoda czasu a i przebieg tyle pewnie mialao po 3 latach w niemczech