Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Co oznaczają symbole

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    masz 4 pliki w tym jeden bez numerka(rar jest podzielony na części, WinRAR automatycznie go wypakuje), klikasz go prawym przyciskiem myszy i wybierasz "wypakuj tutaj" wypakuje Ci się plik ISO-jeżeli nie masz zainstalowanej na PC jakiejś nowszej wersji Nero lub Alkoholu to ten plik będzie wyglądał jak pliki RAR, rozpoznasz go po wielkości, pełen obraz ma wielkość ponad 600MB, obraz ten nagrywasz Alkoholem 120% na płycie Sony lub Verbatim 8x lub 10x (najmniejsza dostępna), aby móc wybrać prędkość zapisu musisz wejść w ustawienia programu i włączyć a raczej wyłączyć (w zakładce ZAPIS) opcję automatycznego wykrywania prędkości zapisu (nie mam dostępu do programu aby przepisać to słowo w słowo).

Płyty z kluczem nie będziesz potrzebował jeżeli poprzedni właściciel już kiedyś aktualizował soft. Ja miałem (MK2) soft taki jak wyszedł z fabryki czyli strasznie stary i ode mnie żądał po wgraniu nowego softu płyty z kluczem

PS. jak zrobię poradnik to będą opisane screeny bo wierze, że jak jesteś w tym laik to tak jak bym mówił po Japońsku :D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

:):) no to opisałeś teraz jak dla upośledzonego :):):) wszystko sie zgadza oprócz rozmiaru pliku. Soft do ktorego dałeś mi linka po rozpakowaniu ma 250mb. Nie składało sie na niego 4 pliki tylko 1 ktory przed rozpakowaniem waży 96mb ( domyslajac sie mowimy o rożnych rzeczach czyli ja sofcie ty navi) Nagrywanie w małych predkościach wszystko jasne..
    Najmniej jasne dla mnie jest ta płytka z kluczem. Po kliknieciu na link przekierowuje mnie na strone gdzie nie ma tego pliku do pobrania.... stąd te moje dziecinne pytania .... pozdrawiam i życze miłego weekendu :)

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    dokładnie ja opisałem sposób nagrania map do navi ale zasada ta sama. Z linkiem do klucza chyba sobie poradziłeś :) napisz czy wszystko śmiga ładnie :)

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

plytke z softem v32 nagralem w predkosci x8. Niestety po wlożeniu do czytnika na monitorze nic sie nie wyswietliło. kompletnie nic.... moglem biegac po funkcjach oprocz navi naturalnie. Nie wiem co jest grane ale jak na razie nie zamierzam sie poddac...

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Skoro nic się nie stało to może być najgorsza wersja :( czyli padł czytnik navi :/

Czytnik raczej nie padł bo mapa na nim chodzi.... ciągle mnie zaskakuje to auto :)

7er Freak Awatar Greg38
    BMW
    F02 750LxD E65 745i Prins VSI E38 740i Prins VSI
    Blog
    18
    Jak juz pisalem nie raz, trzeba uwazac przy nagrywaniu plyty z SW !!!

@Roberto - bede przejezdzac przez KRK we wtorek, jesli chcesz sprobuje cos z tym zrobic (ale tylko tak na szybko). Moze da rade.
    Pozdr.

Greg38

UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - załóż temat i prześlij link a postaram się odpowiedzieć!

http://7er.pl
    http://bmw.n-sacz.pl
    http://bmw-diag.pl
    http://obd-can.pl
    http://auto-diag.de

greg38 jesteś wielki :) Bede bardzo wdzieczny jeśli możesz :) Daj znać o ktorej bedziesz w Kraku a ja sie dostosuje. Na pw wysylam moj nr tel. Jeszcze raz serdeczne dzięki :)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez greg38
    Jak juz pisalem nie raz, trzeba uwazac przy nagrywaniu plyty z SW !!!

@Roberto - bede przejezdzac przez KRK we wtorek, jesli chcesz sprobuje cos z tym zrobic (ale tylko tak na szybko). Moze da rade.
    Kolego napisz mi na PW jak wygląda nagranie płyty z softem jak kojarzę ustawienia nagrywania MODE1 ale nie wiem czym to wypalić (dawno to robiłem) wydawało mi się, że nagrywałem to Alkoholem ale być może był to inny program. Nie chcę na przyszłość wprowadzać ludzi w błąd po za tym myślę o solidnym poradniku więc tutaj taka gafa jest już zupełnie nie na miejscu

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    SW 3 1/63 a więc wychodzi że mam MK3 tyle, że z małym TV a więc mam problem z TV

1. Jak ją odblokować?

2. Czy jest możliwość ustawić w MK3 widok 3D

3. Czy jakiś ktoś z kolegów użyczyłby mi gotowy obraz płyty z lektorem PL i spolszczonym menu navi do MK3??

Uprawnienia umieszczania postów