Przesadna przeróbka no i z tą zawiechą nie ma prawa mieć podbitego badania technicznego podobnie jak w przypadku hydrauliki na ręcznym.
Przesadna przeróbka no i z tą zawiechą nie ma prawa mieć podbitego badania technicznego podobnie jak w przypadku hydrauliki na ręcznym.
Tu jeszcze nie ma takiej tragedii. Coś dla fanów tego typu zabaw. Trzeba uszanować gusta. Ja ofc nie chciałbym takim jeździć, ale jedno trzeba przyznać -zielony kolor + pomarańczowe kierunki wyglądają naprawdę spoko. Takie miałem w mojej E39 :)
Z całym szacunkiem go german style pod warunkiem że jest robiony z gustem, a tutaj to już bardziej wieś tuning. Ale cóż, patrząc na koła, to laski wiedzą jak nogi rozkładać.
Byłoby fajne auto ale za bardzo przesadzone i niepraktyczne.
Jak dla mnie (pewnie wielu się oburzy) ale nadmierne glebowanie auta powinno być karalne
Jak widzę takie auto które przez "leżącego policjanta" przejeżdża 10 min to mam chęć wyjść i takiego kopa mu zasadzić by leciał jak najdalej, aż dziwne że nikt za to mandatów nie daje
Owszem, gleba ok ale nie na tyle by się tym jeździć nie dało, dlatego air ride to mega sprawa ale gwint jak dla mnie to kompletny bez sens użytkowy i komfortowy.
Jak miał bym tak zglebowac auto by jeżdzić jak kaleka to wolał bym na rowerze jeżdzić
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Co za dużo, to nie zdrowo. Negatyw w ogóle mi się nie podoba, a tutaj to jest jest skandal. Koło na pewno pomysłowe, ale czy fajne? Z mniejszym rantem byłoby mega.
Dobrze by to wyglądało gdyby był mniejszy rant,tak żeby koła wchodziły w nadkola,brak negatywu i mniejsza gleba.Widziałem gorsze wiochy w stylu krzywo pocięty zderzak tak żeby wydechy wystawały,blendy na tylnej szybie,wielkie naklejki mpower na bokach auta czy przednie lampy zespolone z kierunkiem w stylu clear itp......
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
To jest wieś tuning? Bez obrazy, nie macie pojęcia o stance. I tu nie o gust chodzi, a o pojęcie WT.
Były:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2
Astra GTC OPC Line
Mercedes CLK W209 200K lift
BMW E90 320dA 177KM 08'
Przecież to jasne ze auto nie jest do użytku codziennego.
Mysle ze te prawie "przesadzone" proporcje szerokości kol, obniżenia i negatywu są przez właściciela zamierzone.
Cały ten projekt odzwierciedla po prostu dzisiejsze trendy "stanceworks" i pokazuje ze da sie jeszcze więcej.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Dlaczego tak myślisz? Nawet gdy wiem co to, nie znaczy że muszę przytakiwac. Tak samo jak to, że wiem co to anchois nie znaczy, że muszę je trawic
EDIT :
Popatrz, to też jest stance a wygląda smaczniej:
http://www.stanceworks.com/2011/10/bmw-executive-touch/
Ostatnio edytowane przez Martynka ; 18-03-2015 o 15:00
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...