Witam, jakie środki polecicie do czyszczenia i konserwacji skóry w BMW?
W swoim poprzednim samochodzie (Opel Omega B), używałem preparaty Tanner's Preserve Cleaner i Conditioner, spisywały się bardzo fajnie. Czy podejdą one również do skóry w BMW?
Witam, jakie środki polecicie do czyszczenia i konserwacji skóry w BMW?
W swoim poprzednim samochodzie (Opel Omega B), używałem preparaty Tanner's Preserve Cleaner i Conditioner, spisywały się bardzo fajnie. Czy podejdą one również do skóry w BMW?
Ja używam produktów Gliptone Cleaner i Conditioner,podobno używane są przez firmy Rolls Royce,Aston Martin czy Ferrari,jestem bardzo zadowolony z efektu.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
O to chyba będę musiał zakupić do siebie taki zestawik ;) dzięki za polecenie, na ile mniej więcej razy wystarczyły Ci obie buteleczki?
Spokojnie na cztery użycia,zapach Conditionera jest super,aż nie chce się wychodzić z auta.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Możesz też zakupić zestaw Colourlock (cleaner + odżywka), który jest świetny, a nawet przez wielu uznawany za najlepszy. Bardzo dobry jest też Zymol (cleaner + conditioner). Poczytaj, jest dużo opinii o przytaczanych tu produktach w necie.
Zestaw Gliptone plus zapach pod siedzenie....polecam...skora jak nowa i wnetrze pieknie pachnie, chociaz moja zona nie moze zdzierzyc tego zapachu...dla mnie jest kozak
A ja polecam specyfiki URAD - jest polski dystrybutor w czestochowie. Uzywam od ponad 10 lat i nie rozglądam się za innymi, rewelacja.
E38 730D 10/1999 ORIENTBLAU Niestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...