Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 10

W±tek: Zaryglowane drzwi, w³am do w³asnego samochodu?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar matiswidnica
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    e32 735iA
    Sk±d
    ¦widnica

Zaryglowane drzwi, w³am do w³asnego samochodu?

Cze¶æ panowie mam taki problem ze nie mogê otworzyæ samochodu a mianowicie zacznê od pocz±tku. Wczoraj przed od³±czeniem akumulatora(chcia³em go naladowac) postanowi³em zostaæ w samochodzie, kiedy moja dziewczyna zamknê³a drzwi kluczykiem od zewn±trz niechc±cy z alarmem (chcia³em ¿eby wszytko by³o zamkniête mianowicie wlew paliwa ) ja chwile po tym od³±czylem akumulator i otworzy³em drzwi kierowcy od wewn±trz wzi±³em akumulator i wyszed³em zamykaj±c drzwi kierowcy bez pr±du. Dzisiaj rano idê do samochodu i nie mogê otworzyæ drzwi, kluczyk w drzwiach kierowcy przeskakuje a w drzwiach pasa¿era krêci siê prawie bez oporu. Znacie jakie¶ magiczne patenty ¿eby dostaæ siê do wewn±trz?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2014
    BMW
    E39 528i sedan -> E30 324td touring -> E34 525i sedan -> E38 735iA
    Sk±d
    Ko³obrzeg
    a dlaczego bagaznika kluczykiem nie otworzysz ? ;>

Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    e32 735iA
    Sk±d
    ¦widnica
    Zamek w baga¿u jest zepsuty, ale swoj± drog± co ma zamek w baga¿niku do reszty?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2014
    BMW
    E39 528i sedan -> E30 324td touring -> E34 525i sedan -> E38 735iA
    Sk±d
    Ko³obrzeg
    to gdzie jest akumulator w e32 pod maska pod siedzeniem czy w bagazniku ?;> sorry nie wiem nie mialem ;p probowales "troche bardziej" przekrecic kluczyk ?

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    E 32 730 V8 92r ; E 34 520 90r
    Sk±d
    lubelskie
    Je¶li by¶ otworzy³ baga¿nik,to wtedy podajesz napiêcie na lampkê o¶wietlenia w ¶rodku i normalnie otwierasz auto. Koledzy kombinowali te¿ z podaniem pr±du na lampkê tablicy rej.ale nie wiem z jakim skutkiem, poszukaj bo jest kilka tematów

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom
    Zastosuj procedurê awaryjnego otwierania drzwi.

Podnie¶æ klamkê i wtedy przekrêæ kluczyk w zamku.

Próbuj do bólu , sam tak otwiera³em moja e32 jak pad³ aku i sie uda³o ,ale za którym¶ tam razem.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Pietrek.
    Do³±czy³
    Jun 2014
    BMW
    ex.e32,e34,e39. Obecnie E38 750iL+ E65 745i
    Sk±d
    Szczecin
    Kolego Przerabia³em ten temat w e32 i e34. Tak jak koledzy pisali musisz podaæ napiêcie. Mój sposób by³ taki ¿e otwiera³em maskê za pomoc± d³ugiego zakrzywionego druta. Delikatnie podwa¿a³em szybê (drzwi kierowcy), wk³ada³em drewnianego ko³ka nastêpnie wsuwa³em druta potem celowanie w r±czkê i poci±gniecie = maska otwarta :-)
    Pamiêtam ¿e raz u¿y³em drewnianego kija od szczotki do którego przykrêci³em p³askownik który zosta³ zgiêty pod k±tem 90stopni. Jak odpalisz auto opu¶æ szybê i popraw uszczelki aby by³y na swoim miejscu. W ten sposób otworzy³em swoje auto z 5 razy, za ka¿dym razem zajmowa³o to mniej czasu ;-)

Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    e32 735iA
    Sk±d
    ¦widnica
    No próbowa³em z tym zamkiem kolo 50 razy i nic, jutro pobawie siê dalej w otwieranie mo¿e tak jak piszesz pietrek , moje e32 lubi mi p³akaæ figle i to zawsze w niedziele... No ale có¿ ten typ tak ma, przynajmniej nie jest nudno

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Pawliko
    Do³±czy³
    Jul 2011
    BMW
    Audi A5 Coupe 2.7 TDI S-line
    Sk±d
    Szczecin / Gryfice
    Blog
    4
    Tez ostatnio nie moglismy otworzyc e32 po zimowaniu w garazu, udalo sie sie po awaryjnym otwieraniu z podniesiona klamka - znajdziesz filmik na YT

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar F75
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    E32 750i
    Sk±d
    Gdynia
    Blog
    1

Mo¿e dla potomnych, bo temat ju¿ siê zamkn±³ - awaryjne otwieranie drzwi dot. drzwi pasa¿era nie kierowcy. Zawsze tak otwieram jak co¶
    moja trzecia córka ... E32 750i.... ju¿ zabytek

Podobne w±tki

1. e38 zaryglowane
    Przez rdboy w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 21-06-2013, 22:18
  2. szarpanie samochodu
    Przez mogewszystko w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 24-07-2011, 02:02

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów