Pokaż wyniki od 1 do 10 z 108

Wątek: 728i Przesiadka z E39 530d Touring

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E30, E38
    Poklacji, chętnie bym obejrzał, bo przyznam że jak dla mnie nawet najbardziej polecane ostawiają lipę. Sam też zakładałem w polecanym i też zadowolony nie jestem, chociaż mam świadomość, że jak coś chcę mieć zrobione dobrze to muszę zrobić samemu bo tak jak samemu sobie robię tak nikomu nie opłaca się w zakładzie bo by nie zarobił na życie ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar BsijZabsij
    BMW
    E38 728i manual, ex e34 525tds
    Cytat Zamieszczone przez Paul Zobacz posta
    jak coś chcę mieć zrobione dobrze to muszę zrobić samemu bo tak jak samemu sobie robię tak nikomu nie opłaca się w zakładzie bo by nie zarobił na życie ;)
    I niestety to wszystko przez naszą głupią polską mentalność - zamiast przebijać się jakością to przebijamy się cenami i usługi zamiast iść w górę to idą w dół, w przeciwieństwie do towarów.... Gdybyśmy płacili za usługę tyle samo EUR co teraz PLN, to i mechanicy by mieli czas solidniej robić, i z fakturami by nie było problemów...
    Wracając do tematu - moje auto zrobiło już na LPG ok. 100.000 - i zero problemów z LPG, przynajmniej za mojej kadencji (40.000). Wiadomy efekt - uszczelniacze zaworów były do roboty, ale jeśli chodzi o poprawność wykonania samej instalacji, to nie mam zastrzeżeń. Zakładał ją niejaki Wardak (nie wiem czy nie przekręciłem nazwiska) z Warszawy - ale pewnie tani nie był ;) Co najśmieszniejsze nie jest to STAG ani prinz, tylko instalacja polskiej firmy lecho ;)
    Obecnie E38 728i 1995 manual, dunkelblau. Poprzednio E34 525tdsA 1992, granitsilber-metalic.
    Moje autko: http://7er.pl/showthread.php/33145-W...151#post395151