Witam ostatnio zauważyłem w mojej e38. Ze gdy wcisnie mocniej gaz jest takie uczucie jakby coś przeskakiwalo bądź się slizgalo jest to na pierwszych dwóch biegach, co to może być??? Bo jak się mocno nacisnie czuć aż trzęsienie buda.
Witam ostatnio zauważyłem w mojej e38. Ze gdy wcisnie mocniej gaz jest takie uczucie jakby coś przeskakiwalo bądź się slizgalo jest to na pierwszych dwóch biegach, co to może być??? Bo jak się mocno nacisnie czuć aż trzęsienie buda.
Weź przeczytaj co napisałeś i spróbuj sobie odpowiedzieć na to pytanie. Skąd wy się ludzie bierzecie naprawdę?
Broń Masowego Wyprzedzania
takie trudne ?? jak przyspieszam na pierwszych 2ch biegach jest odczucie slizgania sie czegos przy czym trzesie buda , ale tylko przy mocniejszym ruszaniu .
kontrola trakcji się włącza
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
Tylko to występuje na 2 ch pierwszych biegach zaczyna trzeba buda nie wiem co więcej napisać xd nie jest to trakcja ponieważ bym widział ze się świeci coś podchodzace pod slizgajace się sprzęgło tyle ze do tego buda trzęsie
Skoro masz 730dA, to sprzęgła. Mamy 21 wiek, jak nie umiesz po Polsku przedstawić problemu to zrób kozak wideo, może ktoś pomoże.
Broń Masowego Wyprzedzania
Jeżeli to skrzynia to powinieneś mieć błąd, podepnij pod kompa i powinno wykazać przyczyne