Witam kolegê, co do lifta lub przed sam wiesz co wolisz i nie bêdê Ciê przekonywa³ (ja o wiele bardziej wolê po;-)) natomiast co do 3.0D to ja jestem jego zwolennikiem i mogê powiedzieæ ¿e je¿eli kupisz samochód nie dojechany, zamêczony to bêdziesz siê nim naprawdê cieszy³.....osi±gi porównuj±c do spalania s± naprawdê rewelacyjne.....Jednego z kolegów trochê fantazja ponios³a bo pisa³ posta o czwartej rano i by³ pewnie zmêczony z tymi osi±gami jego 3.0D (¿e obje¿d¿a 4.5 benzynê) ale 7er naprawdê w mie¶cie super siê porusza nie trzeba jej krêciæ do czerwonego i piêknie jedzie momentem. Pozostaje jeszcze sprawa wyposa¿enia.....ja podchodzê do tego w ten sposób ¿e 7er ma swój poziom i poni¿ej pewnego nie powinno siê schodziæ, s± rzeczy z których mo¿na zrezygnowaæ np: elektryczna kanapa tylna, wentylowana, masowana, lodówka ;-) itp ekstrawagancje ;-) ale takie rzeczy jak komforty z przodu grzane i wentylowane powinny byæ zawsze bo naprawdê poprawiaj± one komfort podró¿owania i mamy z nimi ca³y czas kontakt, do tego CA jest fajn± spraw± i kilka innych u¿ytecznych drobiazgów. Podsumowuj±c nie kupuj totalnej bidy bo po paru miesi±cach bêdzie ¿a³owa³ i my¶la³ ehh mog³em pos³uchaæ kolegów z forum ;-).