Zamieszczone przez
Riki
1/ Dobrze ,¿e wiesz ,¿e nie kupisz auta z przebiegiem 100ty¶ z tego roku/ Nie rozumiem czemu nie chcesz poszukaæ auta poliftowego . Lepiej do³o¿yc a mieæ ¶wiadomo¶æ ,¿e nie je¼dzi sie konkurencj± Multipli w kategori uroda
2/ Z tego co wiem wszystkie maja klimte 2 strefow± / Jak s³ysze temat z fotelami to mnie skrêca , g³upia zachcianka ludzi z kompleksami ,którzy lubi± mieæ wiêcej rzeczy zbêdnych , które siê bêd± pó¼niej psuæ
3/ Mam akurat 3,0 D w silniku nie robilem przez 3 lata absolutnie nic , oleju bierze 0 , a pali 13-15 w miescie i 6,5-7,5 w trasie przy 120km/h ( nie sluchaj ludzi co pisz± ,¿e maja ten silnik i po Warszawie czy Wroc³awiu im pali w mie¶cie 8,5-9l bo to a¿ smiech ogarnia). Co do wrazen z jazdy to ide o zak³ad ,¿e moje 3 litry wysadz± z siedzenia 4,5 benzyne. Auto ma potêzny moment obrotowy + turbina + chip = ¿adna benzyna ponizej 5l nie ma co stawaæ.
4/Z tego co wiem to jakie¶ 80% aut by³o z be¿em w ¶rodku wiêc nie powiniene¶ mieæ problemu
5/Ciesz sie jak po zakupie tylko 10 ty¶ wydasz , bo nikt przy zdrowych zmyslach nie pozbywa sie takiego auta jak wszystko dzia³a . G³wna przyczyna sprzedazy sa padaj±ce skrzynie i koszt ich naprawy