Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 71 do 80 z 93

W±tek: Czy mo¿na kupiæ e65 04r do 40 000 z³?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar szatann
    Do³±czy³
    Feb 2012
    BMW
    e66 745LIA oraz e65 730D_FL
    Sk±d
    warszawa
    Pó³ dnia nie zagl±da³em na forum i sie dziejeee nie¼le... samochody sa po to ¿eby mieæ z nich przyjemno¶æ niezale¿nie od kasy - to moje podej¶cie - nie rozumiem ze sie nie sprawdzê bo mi szkoda...

Jak kto¶ bêdzie w Warszawie niech pisze mo¿na zawsze skorzystaæ z mojego GTecha do pomiaru 0-100, b±d¼ prêdko¶ci i czasu dla 1/4 mili - wiêcej nie potrafi.
    Na wiêksze podjazdówki mogê za³atwiæ RaceLogic'a - urz±dzenie w pe³ni profesjonalne, mierzy wszystkie przedzia³y 100-200 tez:))

To oczywi¶cie nie wyzwanie kto szybszy benzyna, gaz, ropa czy olej po frytkach a forumowa pomoc przy okre¶leniu osi±gów auta:)
    Ostatnio edytowane przez szatann ; 14-03-2015 o 23:23

Moderator Mod Awatar BOSS
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    740i
    Sk±d
    Dolny Slask
    Panowie polecam wrzucic na luz bo inaczej poleca "szlachetne gratisy" i to dla wszystkich!
    Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    740iA e-32
    Sk±d
    Rawicz Wlkp
    Blog
    1
    Ja swoj± na rl ju¿ mierzy³em 17,2s 100-200

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2014
    BMW
    e65 n62b44
    Sk±d
    P³ock
    Nie wiem ju¿ czy Wy siê chwalicie czy ¿alicie kto ile dal za auto i ile w nie wsadzi³.... to ju¿ jest chyba snobizm. Chyba czas zrobiæ porz±dek z tym tematem?

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom

Temat osi±gn±³ dno totalne ,zaczynaj±c od jak zwykle forumowych "specjalistów' , a koñcz±c na chwaleniu siê ile kto w³o¿y³ i jak kogo na co nie staæ

Co do tematu ,jak siê ma szczê¶cie to mo¿na za tak± kasê kupiæ e 65 jak kto¶ bardzo chce
    Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 14-03-2015 o 23:23

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2014
    BMW
    e65 n62b44
    Sk±d
    P³ock
    Jak siê ma szczê¶cie to za 40k mo¿na kupiæ dwie e65 z 2001r. ;) pozdrawiam normalnych i napinaczy równie¿. Zluzujcie trochê majtki Panowie

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2013
    BMW
    E65 3.0 D
    Sk±d
    Szczecin

Widze ,ze to ,ze kierowcy BMW to idioci ma jakie¶ podstawy jednak , ale ,¿e czytaæ nie potrafia ze zrozumieniem to ju¿ inna historia . Biedo gdzie napisa³em ,¿e mnie na cokolwiek nie staæ ? Jakby mnie nie by³o staæ na E65 to je¼dzi³bm tramwajem bo E32 to bym sie wstydzi³. A auto jest warte tyle za ile je sprzeda¿ czy tego chcecie czy nie. Skoñczcie temat bo sie tylko osmieszacie . Niedlugo to mi ktos napisze ,ze ma Daewoo z 80roku ale wsadzi³ w nie miljon pjeñset i jest wiêcej warte ni¿ E65.

Szatann : ja swoja tez na hamowni sprawdza³em u Anio³ka , zastanawiam sie czy to nie dobry biznes takie co¶ samemu zakupiæ bo widze ,ze duzo ludzi chcia³oby sobie co¶ udowodniæ , a nie dociera do nich ,¿e i Ty i ja osoboscie widzielismy ile takie auto potrafi i gadasz jak z debilami ,ktorzy i tak wiedza lepiej. No jakbym z Kaczynskim rozmawial

Zdzira : Przepraszam za ojca, nie wiedzia³em. Jest mi bardzo przykro z powodu Twojej straty .Doczytaj co napisa³em , bo skrzynie mam ju¿ dawno zrobiona. Napisalem ,¿e 2 raz bym nie wyda³ 10 ty¶ na skrzynie tylko po to ¿eby udowodniæ Ci ,¿e moje auto szybciej sie zbiera. Temat uwa¿am za zamkniêty
    Ostatnio edytowane przez Riki ; 15-03-2015 o 02:29

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar szatann
    Do³±czy³
    Feb 2012
    BMW
    e66 745LIA oraz e65 730D_FL
    Sk±d
    warszawa
    Riki rozumiem ze to twoja opinia na temay e32 w powy¿szym po¶cie - uwa¿am ze sie zapêdzi³e¶ - skasuj prosze obra¼liwe zdania na temat innych modeli. Po przeczytaniu tego byl bym na ich miejscu mocno wkurzony, zapewne jak i ty gdy ktos napisal tak o twoim.... !!

Pamiêtaj ze diesle sie modyfikuje a benzyny da sie jeszcze mocniej.

E65 za 40tys uwa¿am ze da sie znale¼æ cos przyzwoitego, dodam ze przy odrobinie szczescia mozesz teraz w okolicy tej ceny trafic pocz±tek polifta w stanie dobrym, trzeba polowaæ - pospiech i podjaranie sie samochodem po oglêdzinach nie jest przy tym modelu wskazany:)
    Ostatnio edytowane przez szatann ; 15-03-2015 o 09:17

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    My¶lê ¿e nikogo nie urazil. ka¿dy ma swoje zdanie i wolno mu o tym mówiæ. Ja bym siê np wstydzi³ je¼dziæ angolem po przekladce w dodatku bez wyposa¿enia, 3.0 klekotem i spuszczac siê jakie to jest zajebiste auto które miesza wszystkie benzyny.

Sam z siebie robi po¶miewisko.

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    740iA e-32
    Sk±d
    Rawicz Wlkp
    Blog
    1
    To skoro skrzynia dzia³a to jednak mogê podjechaæ te kilkaset kilometrów ¿eby zobaczyæ jak to je¼dzi. To jest bez ironii po prostu jestem ciekaw jakie bêd± efekty starcia zmodyfikowanego diesla z zmodyfikowana benzyna. A skoro ja mogê wydaæ kilkaset z³otych na paliwo na dojazd do Szczecina to chyba ty mo¿esz siê wy³oniæ kilka kilometrów na obwodnice co by nie robiæ g³upich rzeczy po mie¶cie. A potencja³ ddiesla jest mi znany ale dobrze zrobiona benzyna tez go ma tak¿e jeden wy¶cig za³atwi lepiej sprawê od nastêpnych postów. Przepraszam za ojca przyjête.

Podobne w±tki

1. [zawieszenie] Gdzie mo¿na kupiæ rozpórkê do e32 V8 lub V12 ?
    Przez Sebek w dziale Seria e32
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 21-08-2014, 00:09
  2. Czy warto? 735I 150.000 + Ks.Serwisowa NIEMCY
    Przez witaut w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post / autor: 23-11-2012, 14:28
  3. Nie ka¿d± kobietê mo¿na kupiæ :)
    Przez Marecki7er w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 20-01-2012, 23:52
  4. [pozostale] Czy mo¿na za³ozyæ do e65 stroboskopy pod nerki?
    Przez Risorius w dziale Seria e65 / e66 / e67
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 10-11-2011, 16:36
  5. [19] muszê kupiæ 2 opony tylko nie wiem czy na przód czy na
    Przez Wiktor w dziale Felgi, opony, itp.
    Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 19-10-2008, 12:23

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •