Kilku osob± by sie terapia przyda³a :D
Wojna z Ruskimi zaraz bêdzie a Wy sie martwicie co lepsze, c zy diesel czy benzyna :) Kupcie sobie yarisa 1.0 na pare tygodni a wszystko potem bêdzie Wam zapierdalaæ :D
Kilku osob± by sie terapia przyda³a :D
Wojna z Ruskimi zaraz bêdzie a Wy sie martwicie co lepsze, c zy diesel czy benzyna :) Kupcie sobie yarisa 1.0 na pare tygodni a wszystko potem bêdzie Wam zapierdalaæ :D
Nie no stary szacun
Grubo siê bawisz nie ma bata
Gratki auta stary my¶lê ¿e jak poæwiczysz to i na æwiarê mo¿esz startowaæ
Aldik spokojnie, wojny nie bêdzie, bo Putina od tygodnia nikt nie widzia³, ponoæ testuje jakie¶ 7er w dieslu co zap.... tak ¿e ino kurzto pewno po¿yczy³ od Rikiego
![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Mam przeczucie ¿e to nowa 716 G diesel z gazem co jedzie na benzynie na 2 cylindrach :D
No to teraz da³e¶ go¶ciowi Irku do my¶lenia jak to mo¿e e32 byæ warte wiecej ni¿ 730d po chipie która miesza wszystkie V8. nie no koncert normalnie w tym w±tku jest ;)
I sie odezwali posiadacze 30 letnich aut teraz hahah ¿adne e32 nie jest warte wiecej jak felgi do mojego auta to raz , a dwa ,¿e nawet nie chce mi sie komentowaæ tego jaki tu ¶mietnik robicie koledze w temacie . Temat uwa¿am za skoñczony
Za same zamówienia z aso jakie obecnie z³o¿y³em plus malowanie auta wysz³o mi 26 tysiêcy wydane na auto w 1 miesi±c tak¿e za tê kasê pewnie kupi³bym twoje e65. W sumie przez 5 lat na e32 razem z zakupem tuningiem posz³o 100 tysiêcy tak¿e stykneloby na f01. Tak¿e gadki ¿e mi ojciec auto po¿yczy to se daruj zw³aszcza ¿e niedawno zmar³ na ciê¿ka chorobe.
A co do szanowania auta to daleko ci do poziomu jaki mam. Bo ja wydalbym te 10 tysiêcy na skrzynkê byle mieæ sprawne auto.
I na wszystko co mam zarobi³em ciê¿ka praca sam a mam co¶ wiêcej jak diesla z rozwalonym automatem.
Aha mam te¿ prawie nowego vw amarok z dieslem biturbo tak¿e nie ucz mnie filozofii diesla dziecko.
Aha fajnie ¿e masz nowe felgi a opony te¿ nowe bo ja uznaje aby nowe opony nie u¿ywki
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 14-03-2015 o 20:55
Hahaha :) a¿ piwo rozla³em ze ¶miechu. Nie z³y z ciebie typ a twoje teorie s± ¶wietne. W³a¶nie mamy polewkê z 730d które obje¿d¿a ka¿de V8 :) haha no nie wytrzyma. Jak posiadasz e65 i ciebie przera¿a remont skrzyni za pare tysi to widzê ju¿ t± agoniê
Zaufaj mi ¿e 90% posiadaczy e32 nie chcia³o by siê zamieniæ z tob± ³eb w ³eb za twoje luksusowe e65 , nie no jaja
Z reszt± kto by chcia³ sie zamieniæ (za byle co) na s³abo wyposa¿onego diesla w dodatku po angolu. We¼ cz³owieku zejd¼ na ziemie...
Ten go¶æ to podsumuje najlepiej :D
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 14-03-2015 o 20:57
To jest w ogóle hit! Dumny w³a¶ciciel, presti¿owej limuzyny za kilkadziesi±t tysiêcy PLN, a nie staæ go na remont skrzyni :D Trzeba by³o sobie nowego Ceed'a kupiæ to mia³by¶ spokój przez 3 lata :D
Ja te¿ mam co¶ dla Ciebie Riki:
![]()
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 14-03-2015 o 20:58
Mo¿e szlachetna paczka dla rikiego na naprawe skrzyni ???? Kolejny zimny ³okieæ co kupuje auto a na naprawe nie ma kaski.