Mialem w e60 wgranego chipsa.nie pamiêtam ile juz to mialo mocy ale 745 bym tym nie objechal. Na mnie jedyny diesel który zrobi³ wra¿enie to Braciaka audi SQ5 3.0 tritubro
Mialem w e60 wgranego chipsa.nie pamiêtam ile juz to mialo mocy ale 745 bym tym nie objechal. Na mnie jedyny diesel który zrobi³ wra¿enie to Braciaka audi SQ5 3.0 tritubro
Raz ,¿e za¶miecacie koledze temat . 2 jakbym mia³ skrzynie w stanie jak mia³em pó³ roku temu to nie widze zadnych problemow z czymkolwiek . Po 3 cie i ostatnie , co mnie obchodzi jak auto idzie w przedziale 100-200 jak ja max 120 jezdze. I zapewniam ,ze Audi A5 2,0 z nedznymi 210 KM zamiata pod³o¿e. Waga swoje robi.
Co do tego auta http://allegro.pl/bmw-730d-e65-skora...152576418.html fajnie wygl±da kolor i wyposa¿enie spoko . Musia³bys sprawdzic skrzynie bo cena jest naprawde dziwnie niska
PS : jak kto¶ je¿dzi po Polsce w przedziale 150-200 jest idiot± albo nie mia³ wypadku porz±dnego . Ja mia³em przyjemno¶æ przy 200km/h poczuæ jak to jest jak pêka opona i 2 tyg w szpitalu swoje zrobi³y
Adasio - lecz kompleksy gdzie indziej .
Zdzira - prosta matematyka na pierwszych 60 metrach jestes o 15m z ty³u
Ostatnio edytowane przez Riki ; 13-03-2015 o 22:49
Czyli w gacie zrobi³e¶ tak my¶la³em. No je¿d¿enie na drogach kilkupasmowych 150-200 na kilka sekund wy¶cigu to tragedia.....
Tak tak 210km robi przeciag a moje 316 ju¿ nie....
Id¼ siê ogarn±æ i poczytaj o tuningu samochodu o tym czym jest moc i sk±d siê bierze bo nie masz o tym pojêcia niestety.
A tak w ogóle ju¿ widzê jak zmieniasz turbo robisz chipa a potem je¼dzisz aby do 120.....
Ooo jak wyliczy³e¶ te 15 metrów?? Jaki¶ wzór czy co¶??? Chyba ¿e masz w audi napêd na 4 ko³a to z 5-10 metrów uciekniesz.
A skoro taki pewny jeste¶ czemu boisz siê wy¶cigu z kupê starszym autem??
Aha je¿eli masz tyle momentu to wy¶cig z rolki jest tylko lepszy dla Ciebie
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 14-03-2015 o 20:59
A skrzynia dosta³a w d... Bo chipa za du¿ego zrobi³e¶ bo niestety skrzynia jest do 600nm. Nie rozumiem o co tyle jadu kolega zada³ konkretne pytanie a tu czyje auto szybsze i lepsze.
No niez³a dyskusja rozkwit³a
W tym auciku za 31 800 tyle co wywnioskowa³em(ze zdjêæ) to to, ¿e przód by³ pewnie robiony po dzwonku. Facet mówi³, ¿e czujniki parkowania na przodzie co¶ nie hulaj±, co dodatkowo mówi na korzy¶æ tej tezy. Na to, ¿e niebite auto kupie nie liczy³em. Ta cena mi wierci dziurê w brzuchu. Bejce dosta³ w rozliczeniu od innej firmy(u¿ywana do delegacji) wiêc mo¿liwe, ¿e chce po prostu odzyskaæ kasê, któr± mu wisieli. Z drugiej strony samochód ma swoje lata, swoje przejechane i bêdzie wymaga³ trochê mi³o¶ci.
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Hajka to akurat moto do spokojnej jazdy :-)
no tak w zasadzie skoro e65 zdech³o to mo¿e chocia¿ to audi by mnie obskoczy³o jak boisz siê latac powy¿ej 120 zawsze mo¿esz daæ auto jakiej¶ zaufanej osobie która mnie u¶wiadomi w jakim b³êdzie ¿yjê ale ta patrzy³em na dane tego audi i czas 7,1 do setki dupy nie urywa a potem ju¿ tylko gorzej .......
Skrzynia dosta³± w dupe bo mechanicy ,którzy ja naprawiali wcze¶niej nie ogarnêli tematu . I nie bede 10 tys wydawal co pol roku bo jakis zakompleksiony koles nie umie sobie policzyc ,ze jego 740 nie ma ¿adnych szans na odcinku 400 m b±dz tez przedzial 0-100km/h. To ,¿e on je¼dzi star± ladnar± i nie ma do niej szacunku to ju¿ jego problem. Ja mam na co kase wydawaæ i wyros³em z takich zabaw . Niejeden zestaw opon spali³em i niejedno w zyciu robi³em , a Zdzira widocznie chce leczyc kompleksy bo tata udostepnil mu swoje 30 letnie auto
Adasio : ja nie mam tego auta dla szpanu i nie inwestowa³em w nie ¿eby zapierdalaæ tylko mia³em okazje zamontowaæ chipa po okazji to to zrobi³em . Pjecha³em E65 na Chociwel raz i mi wystarczy. Mentalnosc dzieci z UK , kupujemy 5l samochod jak i tak nie bedziemy nim jezdzic wiecej jak 90km/h bo fotoradary... Dlatego mam diesla a nie zagazowane 5l. Dla szpanu to biore Fiata 125P od ojca z gara¿u i jade na miasto
Zdzira : jakbym mia³ auto za 2 tysiace jak Twoje to te¿ bym go nie szanowa³. Kupisz kiedys cos za swoje to zrozumiesz
Ostatnio edytowane przez Riki ; 14-03-2015 o 15:29