ojj ja mam tylko 440nm to na pewno przegram :)))
ale jak pisa³em dla mnie czy wygrywam czy przegrywam jest zabawa tak¿e oferta spotkania jest aktualna nie muszê dostaæ niczyjego auta jak wygram spotkamy siê pogadamy zrobimy ¶ciga i kulturalnie opiszemy jak by³o proponujê przedzia³ 20-200 lub 60-250 z rolki wtedy odpadn± umiejêtno¶ci kierowcy na starcie a zostana same osi±gi aut w rywalizacji
a co do 745 ono zdrowe ma jakie¶ 6,5s do setki ale na setce ¿ycie sie nie koñczy stawiam, ¿e 730d o mocy 250-280km juu¿ powy¿ej 120 by³oby s³absze od 745 taka prawda nie jedzie siê momentem na silnik tylko na ko³ach oponami prze³o¿eniami skrzyñ itp
to jakim cudem g³upia honda maj±ca 200nm obrabia diesla o 600nm????? a s± to czêste przypadki wystarczy pojechaæ na profesjonalne zawody na 1,4 ¿eby zobaczyæ, ¿e wazna jest te¿ masa aerodynamika skrzynia i jej zestopniowanie itp wiem bo by³em i wydyma³o mnie tyle "¶miesznych" fur, ¿e g³owa boli......
a ja nie mam grubego tuning jedynie wydech dolot i reg ci¶niea nawet programu nie ma Adasio :)
aha jak wygram z 730d Riki to potem z chêci± sprawdzê te¿ to audi 2,0 tsfi o mocy 211km z chêci± sie z nim zabawiê lub ono ze mn± :)
to jak zaproszenie mam czy nie??