A czemu ma byæ haczyk ? Brak nawiewu to nie minus to plus ! Ale po³owiczny, nie lubie tej podwojnej klimy.
A czemu ma byæ haczyk ? Brak nawiewu to nie minus to plus ! Ale po³owiczny, nie lubie tej podwojnej klimy.
Czerwone autko niepokoi ale wygl±da ze gosciu dok³adnie nie wie co sprzedaje bo to nie sa sportowe siedzenia i szyby sa chyba podwójne. Ale ogólnie robi wra¿enie tu u nas w uk mozna pomazyc o polowie tego wyposazenia.
Haczyk w sensie: nie za tani, jak na takie wyposa¿enie? Ja szuka³em z podwójn± klim±, ale dla pozosta³ego wyposa¿enia jakie ma to auto, prze¿y³bym jej brak ;)
Ale to jest klimatyzacja dwu strefowe tylko nie masz osobnej regulacji mocy wiatraka pasa¿era. Wiêc bardzo niewielki minus.
Trzeba dop³aciæ 7 tysiêcy op³at. Auto kozak rzeczywi¶cie. Dzwoni³em wcze¶niej do go¶cia i jest trochê niemrawy. Na pytania odpowiada³ "a sk±d ja mam to wiedzieæ". Sam nie wiedzia³ ile za ten samochód chce.
Dla mnie bardziej podejrzan± aukcj± jest ta:
http://allegro.pl/bmw-730d-e65-skora...152576418.html
+kolor
+wyposa¿enie ok
+lakier na zdjêciach wygl±da ok
-cena podejrzanie niska
-prawdopodobnie wymieniana kierownica
-sfatygowany fotel kierowcy
Auto mi siê podoba, ale nie przekonuje mnie jego cena niestety :( I mam kawa³ drogi do tego miejsca.
Mys³a³em, ¿e wiecie ¿e jeszcze op³aty :)
¯e go¶æ niemrawy nie znaczy ¿e i auto takie :) Ja czasami tez tak gadam, jak juz s³ysze niemrawe pytania to wiem kto kupi a kto nie :)
Z tymi op³atami to by³o pewne bo przecie¿ auto na niemieckich blachach i w opisie nie by³o ze po op³atach a tym siê normalnie chwala.
Dla mnie przegrana to te¿ frajda liczy siê zabawa ale uwierz mi ssciga³em siê z 330d o mocy 300km i wygra³o ale bez sza³u tak¿e w±tpiê by sporo ciê¿sze i trochê s³absze e65 da³o radê:-) i proszê nie podniecaj siê tak czasem 0-100 podaj lepiej 100-200:-)
Aha i kto¶ tu oferowaæ ¿e jak wygram dostanê jego auto?? Ciekawe.. No chyba ¿e przed wy¶cigiem szybko pójdzie zrobiæ maksymalnie program:-)
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 14-03-2015 o 21:01
Dawno, dawno temu, by³a taka gra: NFS 4 High Stakes. Tam w trybie "Career" co jaki¶ czas by³ wy¶cig jeden na jednego o auto przeciwnika, ale to by³a tylko gra. ¯e w realu kto¶ chce pój¶æ na co¶ takiego, to bym nie przypuszcza³ :P