1/ Dobrze ,że wiesz ,że nie kupisz auta z przebiegiem 100tyś z tego roku/ Nie rozumiem czemu nie chcesz poszukać auta poliftowego . Lepiej dołożyc a mieć świadomość ,że nie jeździ sie konkurencją Multipli w kategori uroda
2/ Z tego co wiem wszystkie maja klimte 2 strefową / Jak słysze temat z fotelami to mnie skręca , głupia zachcianka ludzi z kompleksami ,którzy lubią mieć więcej rzeczy zbędnych , które się będą później psuć
3/ Mam akurat 3,0 D w silniku nie robilem przez 3 lata absolutnie nic , oleju bierze 0 , a pali 13-15 w miescie i 6,5-7,5 w trasie przy 120km/h ( nie sluchaj ludzi co piszą ,że maja ten silnik i po Warszawie czy Wrocławiu im pali w mieście 8,5-9l bo to aż smiech ogarnia). Co do wrazen z jazdy to ide o zakład ,że moje 3 litry wysadzą z siedzenia 4,5 benzyne. Auto ma potęzny moment obrotowy + turbina + chip = żadna benzyna ponizej 5l nie ma co stawać.
4/Z tego co wiem to jakieś 80% aut było z beżem w środku więc nie powinieneś mieć problemu
5/Ciesz sie jak po zakupie tylko 10 tyś wydasz , bo nikt przy zdrowych zmyslach nie pozbywa sie takiego auta jak wszystko działa . Głwna przyczyna sprzedazy sa padające skrzynie i koszt ich naprawy