ojj ja mam tylko 440nm to na pewno przegram :)))
ale jak pisałem dla mnie czy wygrywam czy przegrywam jest zabawa także oferta spotkania jest aktualna nie muszę dostać niczyjego auta jak wygram spotkamy się pogadamy zrobimy ściga i kulturalnie opiszemy jak było proponuję przedział 20-200 lub 60-250 z rolki wtedy odpadną umiejętności kierowcy na starcie a zostana same osiągi aut w rywalizacji
a co do 745 ono zdrowe ma jakieś 6,5s do setki ale na setce życie sie nie kończy stawiam, że 730d o mocy 250-280km juuż powyżej 120 byłoby słabsze od 745 taka prawda nie jedzie się momentem na silnik tylko na kołach oponami przełożeniami skrzyń itp
to jakim cudem głupia honda mająca 200nm obrabia diesla o 600nm????? a są to częste przypadki wystarczy pojechać na profesjonalne zawody na 1,4 żeby zobaczyć, że wazna jest też masa aerodynamika skrzynia i jej zestopniowanie itp wiem bo byłem i wydymało mnie tyle "śmiesznych" fur, że głowa boli......
a ja nie mam grubego tuning jedynie wydech dolot i reg ciśniea nawet programu nie ma Adasio :)
aha jak wygram z 730d Riki to potem z chęcią sprawdzę też to audi 2,0 tsfi o mocy 211km z chęcią sie z nim zabawię lub ono ze mną :)
to jak zaproszenie mam czy nie??