Widze że zabolało MODA tego forum że do kogoś napisałem chłopcze.To miałem napisać KOBIETO ?????? Na tym forum jest grono ludzi,na których nie wolno nawet krzywo spojrzeć.IM NATOMIAST WOLNO PISAĆ I USUWAĆ NIEWYGODNE POSTY.Dziwne to forum jest,na innych tego jakoś nie ma.Szkoda
MOD EDIT:
Słuchaj kurduplu jako że pozwalasz tak sobie pisać to i ja sie dostosuję. Nic cI KARZEŁKU NIE USUNĄŁEM ALE JEŻELI TAKI JEST POZIOM tWOICH WYPOWIEDZI TO W TAKIM RAZIE TAK SIE BEDE DO cIEBIE CHŁOPINKO ZWRACAĆ.
Ostatnio edytowane przez jaro5 ; 10-03-2015 o 11:16 Powód: obraza
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Ja jako administrator widzę to bardziej na luzie ...
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 10-03-2015 o 12:07
Połączyłem chłopcze twoje posty bo nie pisze sie jeden pod drugim.
Co do przeprosin to sie nie doczekasz, gdyż ty pisząc do kogoś chłopcze również go mogłeś obrazić. Jeżeli ten ktos jest od Ciebie młodszy i Ty mu tak piszesz to jeżeli dla mnie jestes nizszy wzrostem to i ja moge tak do Ciebie pisać. Taki sam poziom intelektualny wypowiedzi jak Two.
Pozdrawiam.
PS: w tym temacie kończymy OT .
Jeżeli dalej chcesz ze mną dyskutować proszę utwórz nowy temat w dziale OFF-Topic / na każdy temat.
Każda twoja wypowiedź w tym temacie nie związana z tematem bedzie usuwana.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jako Administrator przepraszam wszystkich za słowa które tutaj padły.
Temat zamykam.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!