Ja to tylko tutaj zostawię, żeby każdy mógł sobie zobaczyć kto pisze na temat a kto bije pianę

ILOŚĆ TREŚCI NA TEMAT:

Cytat Zamieszczone przez miro
@Ttrol to wszystko to przez te trzy godziny to wyczytałem w m.in. w Twoich postach.
Ja też stosowałem w manualnych skrzyniach w BMWejkach i była odczuwalna zmiana biegów a szczególnie odczułem to w E60 w 6-biegowej skrzyni przy wrzucaniu drugiego biegu. Temat znany. Ja stosowałem tylko CERAMIZER firmy CERAMIZER .
W pytaniu moim chodziło mi właśnie o układ wspomagania z DD. Nie mam najmniejszego wycieku i nie wierzę w cudowne uzdrowienia. Chodzi mi o przedłużenie a raczej zabezpieczenie układu tylko nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie (czyt budowie) działa DD i wolę się upewnić niż go zaaplikuję.
Wiem ,że tworzy warstwy w miejscach tarcia więc wg mnie magiel też powinien mieć się lepiej. Czyż nie ?
Na temat Ceramizerów do silnika i układu wspomagania to na forum A8 są dosyć profesjonalne odpowiedzi lecz na temat DD nic nie ma z wiadomego powodu. (...) Poruszę ten wątek bo po konkretnym pytaniu przez @lukassolski nie było żadnej konkretnej odpowiedzi
ILOŚĆ TREŚCI OFF TOPIC:
Cytat Zamieszczone przez miro
Jak założyłem nowy temat i chciałem rozpocząć dyskusję to Ty Kolego @ttrol zaraz wyskoczyłeś ,ze już było lecz wg mnie to Ty stosowałeś tylko Ceratec z LM a oni nie mają nic takiego jak Ceramizer do układu wspomagania a @Tuczi zaraz temat zamknął ,bo jak by było na temat czy lepsze e38 czy e65 i kogo na co stać to by już tam było pewnie ze dwie strony napisane. (...) ...tylko sam spam na temat języka polskiego. Otwarłem dziś nowy temat o ceramizerach ale moderator go zamknął bardzo szybko bo już było na te tematy dużo . Od trzech godzin czytam te wątki które były i nie wyczytałem nic np. na temat stosowania ceramizera do układu wspomagania z DD.
Kolega @lukassolski zadał tu takie pytanie ponad rok temu ale moderatorzy zaśmiecili go spamem na temat polszczyzny i jak to na tym forum bywa konkretne pytanie znów zostało bez odpowiedzi.
Myślę, że dodawać nic nie muszę...