Na twoim miejscu nie załatwiałbym tego przez urząd celny,tylko przez agencje celną,zapłacisz 100 zł więcej i nic cie nie obchodzi.Inaczej w urzędzie celnym potraktują ciebie,a inaczej ludzi z agencji celnej,już to przerabiałem.
Na twoim miejscu nie załatwiałbym tego przez urząd celny,tylko przez agencje celną,zapłacisz 100 zł więcej i nic cie nie obchodzi.Inaczej w urzędzie celnym potraktują ciebie,a inaczej ludzi z agencji celnej,już to przerabiałem.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
przeciez agencja wypelnia ci tylko papiery a reszte w urzedzie sam zalatwiasz...
co bys nie zrobil oni i tak zrobia po swojemu za 99' 735 zaplacilem 2000 euro i tak bylo na umowie a naliczyli mi od wyzszej kwoty i gosc sam powiedzial ze nie ma sensu kombinowac chociazby z rzeczoznawca dla paru zlotych roznicy.
to ja chyba czegos nie rozumiem... w urzedzie celnym znajduja sie rozne "agencje" placisz im 35 zl (u mnie) wypelniaja papiery do celnego i skarbowego, ale na tym ich rola sie konczy.
dziwne mi sie wydaje zeby taka agencja robila dla ciebie tlumaczenia, latala z twoimi papierami do skarbowego a tym bardziej "zalatwila" pierwszy przeglad itd. :D :D :D
ale tak zalatwia sprawy dobra agencja :-) ja zlecalem to w styczniu jak przyprowadzalem swojego... dalem pisemne upowaznienie i zalatwili wszysciutko, wzieli papiery niemieckie i za 2 dni przywiezli tablice z dowodem tymczasowym :-) koszt uslugi raptem 300 zl - warto zaplacic i nie tracic nerwowo i czasu :D
E38 730D 10/1999 ORIENTBLAUNiestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...