Podepnę się pod temat w swojej e-38 mam kierownicę 4ro ramienną z multifunkcją oczywiście działającą czy serducho od przedlifta pasuje na zasadzie plug&play czy trzeba coś przerabiać żeby multifunkcja działała?
Podepnę się pod temat w swojej e-38 mam kierownicę 4ro ramienną z multifunkcją oczywiście działającą czy serducho od przedlifta pasuje na zasadzie plug&play czy trzeba coś przerabiać żeby multifunkcja działała?
jeżeli auto masz przed liftem to kierownica serducho przedliftowa (czyli z poduszką z pojedynczym nabojem) będzie pasować P&P poza działaniem sterowania radia z kierownicy, tempomat działa, sterowanie radiem nie działa ponieważ serducho posiada wbudowany w kierownicy moduł MFL natomiast w przedliftach moduł ten masz oddzielnie (za schowkiem kierowcy na lewo pod kierownica). Można podobno to obejść wymontowując stary moduł MFL i zostawiając tylko ten w kierownicy, próbuje to zrobić od dawna, bez skutku. Przeczytałem już cały internet na ten temat i żadne patenty opisywane w necie nie działają u mnie :/
Czyli pozostaje albo seryjna kierownica albo serducho bez multi.....