brak korka to sprawa chwilowa,koreczek był ale coś tam robię i podczas foto niezakręcony :) ALE JEST!
Lampy tył to ledy :)
Felgi są po renowacji, poprzedni kolor był fajny jedynie wizualnie, felgi to BELLINI STRADA 19" były juz do odnowienia,zatem wybrałem opcje,e czarny rotor i akcent na zewnątrz, powiem tyle ze to wyjątkowo zadbany egzemplarz i nie do sprzedania, mam nadzieję ze uda mi się za kilka lat doprowadzić do stanu absolutnej perfekcji ,choć to nie będzie łatwe, kilku chłopaków widziało na żywo moje auto ,min, BAJA, Krzywy mogą powiedzieć więcej pozdrawiam ich serdecznie . Wrzucę Wam środeczek i czekam na komentarze ,może w tym roku uda mi się wraz z moim synem , a propos pasjonatem tego auta wpasc na jakiś zlot, jestem tutaj codzienni , i korzystam rad kolegów. Bardzo proszę piszcie ,doradzajcie ,bo ja pomimo ze jest to moje 3 BMW ( 1 sze e34 520, 2 gie e34 -525 TDS kombi no i te obecnie.W tym aucie jestem ZIELONY!! O innym szrocie oczywiście nie BMW nawet nie wspomnę związałem się na zawsze z tymi autami i tak już pozostanie, na wieki,wieków, hehe
Edytuj posty!