Wywalić cygara? Każdy kto tak pisze niech sobie wąsa dokleji i zamieni siódemera na puchatka.
Sam na takie choruje Eisenmann "Emre daj mu po kapie":
https://www.youtube.com/watch?v=swGXw_AMc54
Wywalić cygara? Każdy kto tak pisze niech sobie wąsa dokleji i zamieni siódemera na puchatka.
Sam na takie choruje Eisenmann "Emre daj mu po kapie":
https://www.youtube.com/watch?v=swGXw_AMc54
Broń Masowego Wyprzedzania
cygara + tylko ktos tam napisal ciete pod katem:]
Zdjęcia nie umytego auta nie nadają się do pokazywania ludziom.
A poza tym fajne auto. Zadbane, rozsądnie zrobione.
Pogratulować :)
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton
nie podoba mi sie ta antena na tylnej szybie i felgi ... ale to kwestia gustu
no i te błędy na kompie ... fujjj :)
Ostatnio edytowane przez lukas5458 ; 07-03-2015 o 12:32
Antena to ori tak ma być :)
z błędami już sie uporałem ufffffffffffff jet nie źle
Jakie Twoim zdaniem powinny być felgi? było ju styling 29, Styling 32 obecnie Bellini 19 cali ,wkrótce Alpina 20cali
To ori Belini Strada 19 cali made in italy
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 08-03-2015 o 15:47
"Moda przemija, styl pozostaje."
jeszcze nikt nie skomentowal tego kondona na kierownicy ;D
Ja bym przywrócił od oryginału. Wyalić napis V12, te wydechy, felgi albo ori 16 albo 18 z M (jak miał bond :D), zapaszek w środku na śmieci, dywaniki ori gumowe szare (były !?), albo welur szare.
albo robisz auto na klasyk i oryginał albo właśnie dokładasz takie " fajne " gadzety . lampy led czy jakie kolwiek inne niż oryginał w e38 ( jak i chyba w kazdym aucie) to dodatki kojazace sie z calibrami i e36 316i z niebieskimi swiatełkami i plomieniami z pod remizy.. do tego własnie pokrowiec który ma ukryć przetarta kierownice od przebiegu 600 tyś... (nie,nie sugereruje ze twoja tyle ma)
e38 jest klasa sama w sobie ale TYLKO w oryginale, te samochody sa klasyczne i tak wygladaja najlepiej. a wszelkie unowocześnienia produkcji made in china zanizaja klase tego samochodu do calibry i wiejskich tuningów.
ps. napisałeś ze chcesz z niej zrobić perełkę i NA ORYGINAŁ ,dostałeś mase wskazówek co według nas , klubowiczów powinienieś zmienić , a dalej nie rozumiesz chyba o co nam chodzi i co razi ;-)