Panowie piszę ponieważ kupiłem BMW e38 po dachu 3,0 d i chce przełożyć całe podzespoły wnętrze itp , do karoserii od 735 . Obydwie BMW są po lifcie . Czy wszystko będzie pasowało ?
Panowie piszę ponieważ kupiłem BMW e38 po dachu 3,0 d i chce przełożyć całe podzespoły wnętrze itp , do karoserii od 735 . Obydwie BMW są po lifcie . Czy wszystko będzie pasowało ?
Jesli wersje poliftowe to model silnika raczej nie ma nic do wnetrza. Jesli dawca ma wiecej wypasu a w twoim tego nie ma to byc moze bedzie konieczne dolozenie wiazki do danego wypasu ale jesli dawca jest to raczej i z tym problemu nie bedzie.
Wtyczki foteli i calej reszty powinny byc takie same.
Pzdr
BMW po dachu nie ma wypasu ale chciałem dołożyć chociaż elektryczne fotele tylko problem z wiązką musiałbym dołożyć .
praktycznie wszystkie e38 są gotowe do podłączenia chociażby elektrycznych foteli zamiast manualnych, problem jest tylko przed lift-po lift, trzeba lutować wtyczki
Jeszcze jedno pytanie . Czy jak włożę zbiornik od e38 ale benzyny to wszystko powinno działać jak należy czy mogą być komplikacje ?
Obecnie E38 728i 1995 manual, dunkelblau. Poprzednio E34 525tdsA 1992, granitsilber-metalic.
Moje autko: http://7er.pl/showthread.php/33145-W...151#post395151
I tu was zaskocze . Założyłem zbiornik od benzyny do diesla i auto lata jak szatan . Pompki tez od benzyny