zacząłem ogarniać bmw ale nie mogę poradzić sobie z błędem aktywnego zagłówka kierowcy,błąd da się skasować ale jak tylko usiądę na fotel zapala się z powrotem jaka rada?błąd 9795
zacząłem ogarniać bmw ale nie mogę poradzić sobie z błędem aktywnego zagłówka kierowcy,błąd da się skasować ale jak tylko usiądę na fotel zapala się z powrotem jaka rada?błąd 9795
Auto po wypadku?? Prawdopodobnie tak- uderzone w tyl wiec eksplodowal naboj aktywnego zaglowka, fotel bedzie do wymiany
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
nie wiem,żadnego inne błedu nie ma oprócz tego,a powinna pewnie byc crasz data w sterowniku,mozna to ominąć emulatorem do czasu wymiany fotela?
To nie można samego zagłówka wymienić?
jak kupilem to sie nie palił ten bład ,raz kiedys siadłem i sie zapalił
Spokojnie! Masz uszkodzona mate zajętości i tyle! Kup wmulator i ciesz się jazda lub wymień sama mate ale bez tapicera się nie obejdzie!!!!
na kompie jak sprawdzam to widzi normalnie mate jak siedze to zajeta a jak nie to ze wolna,myslisz ze to od maty jest ten bład?masz jakis namiar na taki emulator
Wyjmowałeś ostatnio fotel lub robiłeś jakieś dziwne naprawy z elektroniką??
cdifa podłączałem i w parametrach fotele kierowcy jest mata i widze jak działa,jak to ogarnac?