Ten sezon na gwincie a przyszly mam nadzieję na air-ridzie :p
Ten sezon na gwincie a przyszly mam nadzieję na air-ridzie :p
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Bezi w e46 nie ma komfortu na seryjnym zawiasie i seryjnym zawieszeniu a co mówić na gwincie i 19' :-)
Ja miałem niby gwint MTSa na aucie. To komfort... hmmm a co to jest? :p
potem tylne sprężyny odmówiły współpracy więc zamontowałem te które były na początku czyli z M3 e46 (ori M3). Więc na przód gwint i tył amory od gwintu i sprężyny M3 było na prawdę znośnie. Większe nierówności to wiadomo że twardo, ale mniejsze bardzo przyjemnie :) Aż sam byłem zaskoczony.
Szczerze różnica na 18 a 19 niezauważalna.
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Ciekawie mi tu opowiadacie panowie :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Wszystko super tylko nie "nawiercaj kielichów" ;)
Czarne e32 w benzynie!
Dobra o nawiercaniu zapominamy :)
Jak juz to będą cambery plus rozpórka.
Pamiętaj tylko, że jeśli to ma być auto do szybkich zastosowań to na dużym negatywie nie ma hamowania.
Szkoda by było żebyś przekonał się o tym dopiero po złożeniu.
Zcamberowane auto zjada też opony, nawet e32 jeśli jeździsz dużo, opony masz na dwa sezony.
Na dużej glebie i negatywie auto zostaje do toczenia.
Czarne e32 w benzynie!
No zdecydowanie jak robi się glebę i negatyw to można mieć spokojnie 318 bo tym się nie poszaleje. Zresztą negatyw i naciąg to przeciwieństwo słowa trakcja ;) więc w takim wypadku auto na pewno nie do szaleństw. Ja robiłem swoje cabrio tak aby i fajnie wyglądało i też się prowadziło dobrze :)
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Auto tylko do miasta.
Prędkości będą miastowe.
Negatyw będzie tylko i wyłącznie wtedy kiedy felga nie będzie się chciała zmieścić.