Bingo Dobrze prawi też słyszałem o podobnych przypadkach !
Też tak kiedyś miałem okazje kupić auto od człowieka który fizycznie nie był w miejscu gdzie stało auto tylko tel
A co w przypadku jak koleś zgłosi kradzież bryki? jesteście w 1 chwili posądzeni o kradzież bo przecież właściciel nie podpisywał z Wami umowy
Też radze unikać ale każdy ma swój rozum i swoje patrzenie na sprawy i świat
PS
Autko bardzo ładne
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Też się naczytałem, że w momencie podpisania takiej umowy popełniam przestępstwo karno-skarbowe bo podpisuje fikcyjną umowę, a następnie z nią jadę do urzędu celnego zapłacić cło itp. Dalej ubezpieczalnia może nie wypłacić ubezpieczenia bo skontaktuje się z wcześniejszym właścicielem, który powiadomi, że sprzedał auto komuś innemu i wtedy dla ubezpieczalni auto nie jest moją własnością bo umowa jest fałszywa. Oczywiście w takich przypadkach handlarz mówi, że on nic z tym nie ma wspólnego tego auta na oczy nie widział. Zostają jeszcze wady ukryte które mogą się pojawić w aucie. Zostaje sam na lodzie bo od fikcyjnego sprzedawcy nic nie wyegzekwuje. Podsumowując na razie jest 17,5 auto + 2,5 opłaty + 1,5 jak chce kupić od niego, a nie Niemca = 21,5 kpln, do tego 4 elementy do malowania. Trzeba będzie jeszcze całe auto prześwietlić i zobaczyć co się uzbiera(zawieszenie[edc z nivo],skrzynia,elektryka itp.) Znacie może ten serwis: http://www.bmw-service-fialkowski.pl/kontakt albo możecie polecić jakiś w okolicy co mógłby mi auto dokładnie prześwietlić?
Auto ciekawie wyposażone ale szczerze powiem ze nie spotkałem jeszcze 2001 rocznika i starczych które tak pokochała ruda zmora co to auto przeszło ?![]()
Pierwszy :D
Nie jest brzydka, bardzo fajnie wyglada wszystko czarne i z tym ciemnym wnętrzem ale czujość wzmożona obowiązkowa
Tak zostaje tylko laweta na mój koszt.
Ja nie lubię za to jak ktos mówi/pisze NAJBOGATSZA WERSJA, skoro najbogatszą nie jest. Przecież to już śmierdzi. Gdzie są masaże chociażby? Autko na zdjeciach ładne - zwłaszcza drewno mi się podoba, ale ja bym odpuścił. Nie lubię kłamstwa i to tak perfidnego.
Bez przesady, nie ma czegoś takiego jak full wersja bo jedne opcje wykluczaly drugie, pobaw się konfiguratorem bmw i spróbuj zrobić full opcje... W sportach fotelach były w ogóle masaże?? 99% nie ma ekranu z tyłu, to znaczy że nie można napisać full opcja jak auto jest na prawdę dopasione? Co innego jak ma podstawowe wyposażenie a co innego jak na prawdę jest doposazona ładnie.