Dla konstruktorów to napewno, nikt by takiego auta jak e32 nie wymyślił ;D
Ja powiem dla właścicieli .... :hah:
Anatol cos z tego bedzie ale male poparcie wsrod klubowiczow tego projektu nie podoba sie
7 kombi... MORDERCY PIEKNA...
Poparcie poparciem ale jak masz plan to działaj. Takie indywidualne akcje są najlepsze. Powodzenia :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Pierwsze "A" powinno być duże ...... ;D[/quote]
przepraszam
Działaj panie działaj :) Chcę już zobaczyć efekt końcowy i najważniejsze jest aby tobie się podobało :)
jak wyjdzie tak jak chce to dostaje dozywocie z bmw 730i wtedy wyrok sie uprawomocni i bede jezdzl nia do konca swiata i o 1 dzien dluzej
Z tą glebą tak bardzo nie przesadzaj,pół roku temu znajomy przywiół mi sprężyny sportowe niewiadomego pochodzenia i chciał żebym mu je założył do e32,w tej chwili trochę żałuje,bezstresowa jazda skończyła się.Teraz jak twierdzi ma pełna koncentrację podczas jazdy,żeby nie wjechać w dziórę lub nie urwać miski,wcześniej nawet nie wiedział po czym jedzie :).Auto z przodu siedzi na odbojach,no i pojawiły się świerszcze w okolicach słupków bocznych,na orginalnym zawieszeniu zupełna cisza.Ale nie będę Cię zniechęcał,przynajmniej fajnie wygląda i super się prowadzi na gładkiej nawierzchni.Pamiętaj zamontować porządną rozpórkę na przód i tył,żeby to wszystko usztywnić.
dobra rada dzieki ale mam dosyc dobre drogi na okolo! a bmw nie widzialo dziury i nie zobaczy na nasze kiepskie drogi mam jeszcze golfa 3. wiec krolowa czasem gosci na naszych drogach. pozdro
mi sie ten projekt rowniez bardzo widzi dzialaj dzialaj :)
e32 v8 manual