Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Doinwestowane Bmw 730 E32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 730I R6 89.r ,E36 Sedan 96.r
    Dzięki Yaz za błyskawiczną odpowiedz teraz wiem że mogę dusić go dalej żeby przeszedł na moją stronę z ceną zobaczymy co wyjdzie a czemu w tym dziale nie chciałem kolejnych tematów zakładać gdy była moja to bym zadał już w poprawnym dziale może źle trochę pomyślałem .Aha i dzięki za pomoc z pozycją w E36 tak jak mówiłeś przekaźnik.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 730I R6 89.r ,E36 Sedan 96.r
    Mam dylemat dogadałem się z młodym z cenną z mojego województwa lecz nie ma go na miejscu więc czekam na niego i mianowicie jego siudema z wyposażenia bieda taka że w naszej rodzinnej astrze f jest takie samo prawie wyposażenie ale za to silnik,skrzynia ,tłumiki ,dół bardzo dobry środek na 4 a karoseria wiadomo typowe miejsca dla bmw lecz to tylko zarodki rdzy więc też dobrze no i jeszcze duży plus kolor delphin metalic nie tak często spotykany kolor na bmw no i ładne felgi zapewne chińskie lecz nie kują w oczy .Lecz po wczorajszym dniu wszystko się wywróciło do góry nogami gdzieś rok temu dla jednego typa w Suwałkach zostawiłem na jego siudemie kartkę chętnie kupie i teraz on się odezwał i wczoraj ją oglądałem i z wyposażenie jest kosmos elektrycznie ustawiana kolumna kierownicza,grzane elektryczne z pamięcią fotele w skórze ,tunel w skórze ,komputer pokładowy duży ,atermiczne szyby (podwójne ) nie wiem czy to dobrze nazywam ,kanapa przesuwna i podgrzewana i podstawowe bajery lecz nie jest to tak jak z fabryki wyjechało nie które rzeczy były dokładane a silnik troszkę słychać zawory lecz tylko trochę może kwestia regulacji ,temperaturę trzyma tylko że silnik został zmieniony z 3.5 na 3.0 i poprzedni właściciel chciał z siudemy zrobić wyścigówkę na tor a obecny właściciel wrócił do porządku i teraz czy warto iść w taki majdan z rdzą tak samo jak u pierwszej siudemy czy iść w pewny samochód i samemu dokładać z czasem już sam nie wiem .Wiem to mój wybór ale podzielcie opinią .
    Ostatnio edytowane przez Lord58 ; 26-09-2016 o 19:43

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    idź w pewny zadbany egzemplarz wypas sobie dołożysz albo i nie stan w klasyku jest ważniejszy od tony gówna którego itak nie używasz

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
    idź w pewny zadbany egzemplarz wypas sobie dołożysz albo i nie stan w klasyku jest ważniejszy od tony gówna którego itak nie używasz
    Dokładnie tak, dołożyć można z czasem wszystko, ale wyprowadzić budę i blacharkę, to już nie jest takie hop siup.
    Poza tym, historia z wyścigówką... no szkoda się babrać w coś takiego.

Zaawansowany Użytkownik Awatar jpj
    BMW
    E32
    Ale skoro jak piszesz
    Cytat Zamieszczone przez Lord58 Zobacz posta
    ...poprzedni właściciel chciał z siudemy zrobić wyścigówkę na tor a obecny właściciel wrócił do porządku....
    to w czym problem?
    Wybierz najlepszy stan i tyle :) Włącz kalkulator, policz ile kasy trzeba włożyć w najbliższym czasie aby auto było jezdne i kupuj.