Witam witam,
może i jak trwoga to i do Boga :), jednak jak pisałem wcześniej czytuję i czytywałem te forum już wcześniej, jednak po prostu sie nie legowałem, bo nie miałem nic do powiedzenia :)
A co do problemu to mianowicie pojawił się już parenaście dni temu, chodzi o skrzynie biegów, go auto jest zimne, jest wszystko ok, jednak gdy trochę pojeżdżę zaczyna pojawiać się problem. Gdy zatrzymuję się i chcę wrzucić na pozycję P auto owszem wskakuje w pozycję P, jednak za chwilę pojawia się problem - "transmission posicion P failure" , i tak na przykład auto ucieka do pozycji N, gdy chcę wrzucić wsteczny to nie można, jest również problem w włączeniem pozycji D. Gdy zgaszę silnik błąd znika. Podczas jazdy nie odczuwam żadnego problemu, wydaje mi się że auto zmienia biegi płynnie. Jakiś czas temu miałem ze 3 razy komunikat, że akumulatr jest słaby. Gdy wyskakuje komunikat "transmission posicion P failure" pokazuje się grafika w formie zółtego trybiku na monitorze. Proszę więc o jakąkolwiek pomoc - od czego w ogóle zacząć?

Odpowiedz z cytatem